Ahojte, dlhšie si už chcem kúpiť nejakú brutálnu bomberu, no nech hľadám ako chcem, nikde neviem na žiadnu natrafiť, bol som v HM, Zare, CA, New Yorkeri, Croppe, Gate... Len Peeku sa vyhýbam viete mi poradiť nejaký shop v BA? Cena 40, max 60€
@wewo ja som si v peeku raz kupil kozenu bundu, prava koza, nebolo to lacne.. a rozpadlo sa to skor nez by som to od takeho vyrobku ocakaval.. tak ja neviem no..
@wewo ved jasne ja rozumiem.. ide o vyrobcu a konkretny vyrobok, a nie o predajnu siet.. len clovek uz ma potom tak podvedome nechut tam ist to som uviedol svoje dovody
To ja zas vidím bombery takmer v každom druhom obchode s oblečením do ktorého prídem.
Ale pripomína mi to veľmi vtipnú záležitosť s jednou známou. Často hovorí ako nechce nosiť veci, ktoré nosí každý a pritom sa oblieka štýlom: čierna alebo zelená bombera, čierna koženka, Fila topánky, Calvin Klein kabelka a skrátka oblečenie, aké nosí 70% násťročných dievčat. Ale hlavne.. Byť originál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
To neboj, keď ťa varovali pred pikom tak mysleli niečo iné
Viacero lepších značiek čo rád nosím nekúpim nikde inde než v Peaku
Ale bomberu by som kľudne hľadal na nete. Zoot, AboutYou, Queens...
Ale pripomína mi to veľmi vtipnú záležitosť s jednou známou. Často hovorí ako nechce nosiť veci, ktoré nosí každý a pritom sa oblieka štýlom: čierna alebo zelená bombera, čierna koženka, Fila topánky, Calvin Klein kabelka a skrátka oblečenie, aké nosí 70% násťročných dievčat. Ale hlavne.. Byť originál.