dufam, ze tym ze ho mas polozeny na posteli pri ucpes vsetky prieduchy a teda teplo nema kam odchadzat. Takto to zvacsa zacina a potom vsetci nadavaju aky shit notebook si kupili Nebojte, ja vas naucim
na stole, ak ho dávam na postel, tak podeň dám nejakú knihu alebo tak.
a vysávam pravidelne.
ale aj tak je to debil, keď ho nastavím na vyšší výkon ako je "šetrič energie", tak sa mi do 10 min vypne. a nemôžem nájsť záručný list, tak si môžem pískať
asi na sebe. keď ho mám na sebe, mám pod ním môj špeciálny zlepšovák, aby bol na rovnom povrchu a odvzdušnený, aby som ho nezohrievala. a potom ho mávam na stole.
na stole, na zemi, na posteli keď doma na svojej tak pod to dávam takú dosku a keď u niekoho iného tak serem nato chvíľu vydrží a aj na repráku niekedy na dvore ale pri väčších výkonoch mu to moc nerobí dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
a vysávam pravidelne.
ale aj tak je to debil, keď ho nastavím na vyšší výkon ako je "šetrič energie", tak sa mi do 10 min vypne. a nemôžem nájsť záručný list, tak si môžem pískať
na stole, na zemi, na posteli keď doma na svojej tak pod to dávam takú dosku a keď u niekoho iného tak serem nato chvíľu vydrží a aj na repráku niekedy na dvore ale pri väčších výkonoch mu to moc nerobí dobre
Len keď má prísť návšteva alebo niekto ku mne do izby, tak si ho dám na stôl. Inak pri stole na ňom nerobím nič, okrem písania sočky.
A samozrejme, že nemám zakryté to na vzduch
Na stole som ho mal snáď 3x