ja mam dva...neak som si uz zvykol na azetacky este z cias, ked som tam chodieval aj kecavat a uz mi to dako zostalo...ale spravil som si pre istotu aj gmail
hotmail.com - oficiálny, na Azet mi chodí len reklama (asi 10 mejlov denne ), na g-mail mi nechodí nič, potom mám od nášho ISP Nettree a ešte Centrum....
@tomas hej hej presne taký a kopu ďalších absolútne nezapamätatelných mám totiž také populárne men myslím že keby si si tipol tak aj uhádneš.. už aby som sa vydala
veď jasné ja to viem, ale keď už niekto mail so všetkými normálnymi variantami tvojho mena má, nemáš veľmi na výber.. ak to má byť oficiálny mail s menom, nie nejakou prezývkou..
mam ich viac, mam na azete, na centrume, na poste, na gmaili, na zozname...to sme si pokazde zo skoly vytvarali inde a tk...ale najcastejsie chodim na centrum....
mam aj gmail ale 99% vsetkych mailov ide na azet, aj ked je pravda ze napr. z facebooku sa tam nedaju posielat, ked som sa tam regol tak mi tam mail nedosiel doteraz a na gmail mi prisiel o minutu
tomu celkom nechapem, ale ajtak.. azet azet... uz ked pre nic tak pre ten mail...
@25@petka9 - aha... hm, keby si veľmi chcela nejaký oficiálny mail, tak ti nikto nebráni kúpiť si doménu/webhosting. s nimi dostaneš aj mailovú schránku (obvykle neobmedzený počet, kde si časť pred zavináčom budeš môcť vytvoriť akúkoľvek, a časť za zavináčom bude tá doména (čiže vlastne tiež niečo čo si si vybrala)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
petra3.pnvk.nonkov915@gmail.com
takže mám mail na zozname ktorý ma v poslednej dobe straaašne štve a na atlase taký neoficiálny...
podla mna zo slovenskych je najlepsi » www.centrum.sk a zo zahranicnych » www.gmail.com
hotmail.com
smahu.com
a chte nechte aj azet.sk
mam aj na centrume a azete,ale tam mi furt chodia len spamy
a na azete,ale to je uz davno a to nepouzivam,iba sem tam mi tam chodia maily z birdzu, ze kto si ma pridal do kamosov
Gmail.com-3
Azet.sk-5
Atlas.sk-1
Post.sk-1
Centrum.sk-3
Zoznam.sk-1
Orangemail.sk-1
post - 3
azet - 2
yahoo - 2
orangeportal - 1
skolsky mail - 1
mam aj take, ze azet, centrum, ale to nepouzivam
tomu celkom nechapem, ale ajtak.. azet azet... uz ked pre nic tak pre ten mail...