Kde, na akom mieste v Bratislave by ste uvitali novu cajovnu??
Kde, na akom mieste v Bratislave by ste uvitali novu cajovnu??Nieco male na posedenie, na pokecanie s kamaratmi s horucim dobrym cajom v ruke??...Niekde v okoli Budovatelskej alebo na Dulovom namesti??alebo radssej niekde inde??prosiiim potrebujem to vedi
Ja mám moju krásnu čajovňu hneď pri dome, v Karlovke... A inak čo sú v centre, tie nie sú až tak dobré... neviem kam inde by sa ešte hodila, možno tak do Ružinova... Aj tak ju po tomto fóre nepostavia
ludia ..ale nemyslim taku klasicku cajovnu..ale nieco skor ako teabar...kde sa predavaju aj sypane caje..aj sa tam podavaju..aj nieco na zakusnutie, a aj nejake likery, cokolady, kolaciky...a ziadne vodne fajky a vankuse
Ja ju chcem na tom spomynani Dulak..... by som mohl cekovat hned z okna ale tak mne staci moja malicka fajka a idem fon si zafajcit caj kupim v bea potravinach a teraz tu otvorili niaky bio shop s takimi vecickami caje atd.... takze ked tak, tak na dulak vedla mojej brany by nebolo zle a ak nie tam tak potom nikde
no v meste myslim ako stare mesto ci obchodna tam je cajovni jedna vedla druhej a samozrejme ze su aj super ale mne troska od ruky takze by som prijala jednu krasnu utulnu cajovnicku na kolibe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja by som chcela vlastnu cajovnu kdekovlek
Inak podľa mňa na čajovňu je najlepšie miesto niekde v centre, ale nie na veľmi rušnom mieste
(som lenivá)
A cajovna nie je len o vodnych fajkach a o sedeni na vankusoch