kde niečo nájdem.. beztak oblečenie nakupujem tak dvakrát do roka.. jejda, veď je to úplne jedno, hlavne že sa mi to páči a je mi to dobré, snáď, ne.. také hovadiny ako "kde" neriešim..
nenakupujem v tychto obchodoch, vacsinou nakupujem vo - Victoria Mailand, Duvian alebo World of Lingerie. ale mam veci aj z inych obchodov. nezakladam si na znacke, ale na konkretnych strihoch, farbach a materialoch.
Viac možností sa mi tam nezmestilo. F&F je fajn, a veď to je jedno kde čo nakupujete ja sa len nudím. Btw. v sekáčoch často krát kúpiš, to čo by si v hocijakom kľudne aj drahšom obchode nekúpila, takže túto odpoveď schvaľujem maximálne
tak v hentych obchodoch tak dostat akurat neonove tielka
najlepsie je cez net z tophopu, asosu alebo potom vieden - forever 21 ale moj osobny fav je rozhodne Primark v UK kde za malililinko penazi uzasne oblecenie.
z tych brakov co su tu spomenute asi len H&M a Zara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tie možnosti
to su tusim jedine 2 obchody, kde maju veci dle meho gusta
a nemám problm ani s číňanmi
alebo vlastne výpredajmi hocikde, ale @14 mám najradšej
najlepsie je cez net z tophopu, asosu alebo potom vieden - forever 21 ale moj osobny fav je rozhodne Primark v UK kde za malililinko penazi uzasne oblecenie.
z tych brakov co su tu spomenute asi len H&M a Zara