lenže na bežiacom páse som bola iba raz, v tatrách v hoteli
ale inak som behávala takou poľnou cestičkou až k mostu, tam som si zacvičila, lebo to bolo ďaleko od civilizácie, a potom som tou cestičkou bežala nas5, ale niekedy som si to predĺžila až k druhému mostu a potom po krajnici až k domu
ale to bolo na dedine
v meste som chodila behávať normálne na špeci bežiaci okruh, veľa ľudí tam behávalo, a keď som si dala 20 kolečiek a skoro som umrela, ešte som si vybehla hore k cintorínu a nas5
musím zas začať behať :/
ja mám najradšej na páse keď mám prehľad o rýchlosti a vzdialenosti a keďže som lenivý tak je dobre ,že môžem kedykoľvek skončiť a ísť
najlepšie je že sa mi takmer nikdy nechce bežať a tak just idem... a keď sa mi ozaj moc nechce a som na páse tak stále zvyšujem rýchlosť aby som tu moju obľúbenú 12 minútovku zabehol čo najskôr
@patuskoo to niekedy aj já alebo len pozerám telku, prípadne tých čo cvičia.
ale tých 12min čo behávam 11,1 mi prebehne raz dva alebo pridám na 12,3 a tak. potom ešte dobeh 3min a som mokrý
@frez ty vieš ale teraz to mám opačne keď má pobolievajú kolená idem behať a hneď je to lepšie...
a vždy som chcel ísť bežať do lesa alebo tak. Ale keď som si pomyslel... ...že sa treba preobliecť, ísť tam kamsi a spotený späť... a vo fitku po hodine cvičenia stačí nastúpiť a bežať
vonku na antuke alebo po poli, nie les, lebo kamene su zradneee a neviditelne, treba pozerat dopredu...pas je na klby tvrdy, beton zabijak...na mhd mam strach, ale niekedy to robim. preteky malokedy, naposledy pred 4 rokmi
Už nebehávam , zamenil som to za bicykeľ ...
Ale chcel som ísť dnes si zabehať ( von , ale to ešte neznamená že tam les , ale ani mesto ) ale nemôžem lebo by ma to koleno zabilo ...
tak da sa povedat ze aj pri futbale sa beha teda ne ze da sa povedat ale je to tak no a to mna bavi aj ked som si normalne futbal uz peknych par rokov nezahral ked tak si kopeme vonku na 5x5 metroch a sme maximalne traja cize to sa futbalom nazvat neda ... inak bezim iba ked ma niekto nahana no
v lese je otrasný terén, potkýňam sa o kamene a o korene, takže chodím tak okolo mesta
keď sa nedá behať vonku (sneh) tak v posilke na páse ale tam vydržím max 20 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale inak som behávala takou poľnou cestičkou až k mostu, tam som si zacvičila, lebo to bolo ďaleko od civilizácie, a potom som tou cestičkou bežala nas5, ale niekedy som si to predĺžila až k druhému mostu a potom po krajnici až k domu
ale to bolo na dedine
v meste som chodila behávať normálne na špeci bežiaci okruh, veľa ľudí tam behávalo, a keď som si dala 20 kolečiek a skoro som umrela, ešte som si vybehla hore k cintorínu a nas5
musím zas začať behať :/
najlepšie je že sa mi takmer nikdy nechce bežať a tak just idem... a keď sa mi ozaj moc nechce a som na páse tak stále zvyšujem rýchlosť aby som tu moju obľúbenú 12 minútovku zabehol čo najskôr
ale tých 12min čo behávam 11,1 mi prebehne raz dva alebo pridám na 12,3 a tak. potom ešte dobeh 3min a som mokrý
akurát že furt dobehnem do parku a už nevládzem potom
a vždy som chcel ísť bežať do lesa alebo tak. Ale keď som si pomyslel... ...že sa treba preobliecť, ísť tam kamsi a spotený späť... a vo fitku po hodine cvičenia stačí nastúpiť a bežať
a som napisal blog o mojom prvom behu na ktorý som ani netrénoval od vtedy behávam pravidelnejšie...
ale postavy sú plne vymyslené
www.birdz.sk/webka/501/blog/znudeny-无聊-11-maraton-gra-kor-/90216-blogspot.html
Ale chcel som ísť dnes si zabehať ( von , ale to ešte neznamená že tam les , ale ani mesto ) ale nemôžem lebo by ma to koleno zabilo ...
nemám obuv na taký terén ani
- na páse, inak ma bolia kolená
Inak ja radšej omeškám autobus ako bežať.
keď sa nedá behať vonku (sneh) tak v posilke na páse ale tam vydržím max 20 minút