Humenné, Michalovce, Snina,Trebišov...z tých čo tu máš napísané ale tak napríklad aj Čierna nad Tisou a bola som aj na hranicri s Ukrajinou dokonca aj v Ukrajine
ta znace jak to mi vychodňare prešli calu hranicu našu vychodnu .. bo tu holima rukami bojujeme s mafiu ukrajinsku ... ale ta vam tak povim najdaľej som bul v michaľovcoch či humennym šak ja neznam co bľižej ku hranici GL (inakši "ľ" še v šariščine nepiše to lem žeby sce poriadne mäkko čitali)
Turistický chodník:Nová Sedlica - BUS (410 m n.m.)(červená zn.)--> Skládka pod Kýčerou(525 m n.m.)--> Temný vŕšok (838 m n.m.) Kremenec (1221 m n.m.)(modrá zn.)--> Wielka Rawka (1307 m n.m.)--> Kremenec (1221 m n.m.)(červená zn.)--> Čierťaž (1071 m n.m.)(zelená zn.)--> Nová Sedlica - BUS (410 m n.m.)Celkový čas: 08:30
@matheusko Temný vŕšok znie super TieŽ ideme z Novej Sedlice a spať budeme v útulni pod Čierťažou a ráno sa vyberieme na poľskú stranu. Tam si bol len na tej Veľkej Ravke?
@romanzkrajinyx tak BA je naj Ale bola som aj vychodne od BA sice nie uplne na vychode, najdalej asi Banska Bystrica alebo potom v Tatrach na severe niekde tusim aj na Gerlachovsky stit som isla ale kosice a taky uplne vychod som este nevidela, viac ma laka zapad, cize keby som si mala vybrat vylet ci do kosic na vychod odo mna alebo do Viedne na zapad odo mna je jasne ze berem ten zapad ale raz sa na vychod pridem pozret
Z Kremenca po modrej je to 45min. na Velku Rawku a nizsie je zlta po ktorej sa da ist 50min. na Malu Rawku. Ak pojdete od vrchola Kremenca po Ukrainsko-Slovenskej hranici asi 50m a potom napravo po vyslapanom chodniku do 50m by ste mali narazit na pramen-studnicku.
@matheusko viac než 10 sa nás tam ide trepať z Bratislavy a stredného Slovenska. A viacerým sa nepáči nápad zvrtnúť len jeden kopec a vracať sa zase cez celú republiku naspäť
Som z Trnavy a najďalej som sa dostala do Michaloviec, teda aj Zemplínska šírava no Moj frajer je pôvodne odtiaľ a tá cesta 7 a pol hodiny tými našimi vlakmi hoc aj v 1. triede.. To človeka odradí ísť aj naspäť domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a pre takú @pumaamravec je uz trnava šaľený východ , nemám pravdu?
v Košiciach som bola párkrát, nepamätám si, že by som bola ďalej
mapa: » goo.gl/DpwK5...
Nová Sedlica - Kremenec - Riaba skala - Ruské sedlo - Olšnikov (červená značka)
Runina - Smrekovica - Ruské - Ruské sedlo (modrá značka)
Uličské Krivé - Ruský Potok - Topoľa (modrá značka)
Runina - Komúrny (zelená značka)
Nová Sedlica - Príkry - Čierťaž (zelená značka)
Osadné - Ďakov - Balnica (žltá značka)
Turistické chodníky križujúce štátnu hranicu s Poľskom:
Stakčín - Cisna cez Ruské sedlo (od 1.6. do 31.9. pre peších turistov a cykloturistov)
Osadné - Balnica (od 1.6. do 31.9., pre peších turistov)
Hraničné turistické prechody:
Ruské sedlo - Roztoki Górne otvorený 1.4. - 31.10., 9 -18 h.
Osadné - Balnica otvorený 1.6.- 31.10., 9 -18 h.
KSK : KE, KS, GL, MI, TV...