mňa tak tiež vyhadzoval každý piatok z izby a odišli okolo 11 a až vtedy som ta mohla ísť..alebo som chcela teda spať v obývaku a vtedy sa tam najust dotrepali a prežila som tak niekoľko mesiacov,dzravá a šťastná,že brat je šťastný
ja až žasnem aké sú tu témy. čím ďalej jebnutejšie. pawlo to správne vyjadril, mnohý ani nevedia premýšľať a vidieť samého seba z pohľadu druhého. mohol isť do svojej izby ale neviem čo z toho robíš halo, to už keby aj ja zakladám takéto témy o zbytočnostiach tak to na fóre sú témy ako : dnes vkuse prdím, alebo - mal som na obed hranolky s vyprážaným syrom.... nechcete písať aj o tom koľko krát ste boli dnes cikať ???
musím ale uznať, že keby sedím v obývačke, pozerám televízor a brat namiesto toho, aby išiel do izby..sa ma snažil vyhodiť z obývačky - považoval by som to tiež za trošku divné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a chcela by si sa na nich pozerat ako sa maznaju?
no tak si zavolaj mňa a môžeš ho vyhodiť či skôr ja...ale neviem či by sa mi chcelo trepať až na koniec sveta
No je to pochopiteľné -že ťa vyhodil. Nechápem však, prečo chcel byť v obývačke, to nie je miesto, ktoré by som spájala so súkromím...