milujem alpy(SONNEN ALPEN) ,dolomity (VAL DI FASA) a svajciarsky (DAVOS)a na velku noc HOCH KAR...lyzovanie je moja uuplna srdcovka .. jedina velka skoda je ,ze na slovensku mame par super kopcov ,ale slovaci svojim pristupom a drzgrosenim z nich nevedia spravit kvalitne strediska napriklad snow paradise velka raca ,vratna ,jasna,chopok,tatry ..vsetko super kopce ale polhodinove rady na sedacku, ratrakovanie kazdy 2den a rady v bufete na dalsiu pol hodinu..je to skoda, no raz mozno tento stat vyrastie a uvedomi si, co mame ...
Alpy ceny porovnatelne s Tatrami, servis neporovnatelne lepsi, svahy upravene a kvalitne, vleky nie su prepchate. Jeden skipas a mozte chodit na ine strediska. Co viac si zelat? Radost lyzovat a boardovat.
Aj tatry su fajn ale ked na tom chce niekto strasne ryzovat a hrat sa na nieco co nie je, je mi z toho zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aj tatry su fajn ale ked na tom chce niekto strasne ryzovat a hrat sa na nieco co nie je, je mi z toho zle.
KRALIKYYY
HRONEC