@strangelady To neviem. Avšak keď si nazbieraš kytičku na večeru v nechránenej oblasti, nevidím v tom žiadny problém. Samozrejme s ohľadom na prírodu - nepošliapať celé okolie atď.
@sheily Tak ale tie miestečka sú väčšinou posiate na stovky metrov štvorcových Pre každého sa troška ujde. Napr. pri Draždiaku sú toho tony, akurát, že tam každý chodí psíkov venčiť Potom treba dobre umyť.
no rastie dosť hojne...nájdeš ho v okolí 1. Havrana ("horský" priechod z a do Piešťan) smerom na Topoľčany, 2. Chynorany, malý lesík kúsok odtadiaľ, 3. Tovarníky (park), 4. okolie Oponického hradu...na strašne veľa miestach rastie jednoducho...
U nas v spajzi... Teda nerastie, ale mame toho fakt plnu rit a smrad na cely dom, ked to moj milovany rodic otvori :ble: Mozno zacnem pekne postupne predavat
ja som to nikdy nemala chcela som doma zasadiť, ale mama zakázala, lebo to má listy ako konvalinka? Alebo nejaká kvetina a nejaký prastrýko sa otrávil, keď si myslel, že papá medvedí cesnak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no musím už na ten Petřín konečne ísť! i keď tam je cesnak podivný, (či jaký taký) ale že chuťovo sú wsi veľmi podobné .)
Fajny je, ale slaby mi akosi pride.
my sme s mamcou boli tento rok v devinskej v BA pri srdci
a hufne ho je aj z dubravky smerom na devinsku kobylu