podla toho ci chces byt anonymna, alebo tak.. na blog.cz mas vacsiu sancu sa presadit, alebo aj tu na B, ale toto neni stranka len na blogy.. potom sme.sk, tam su taki ti spekulanti a tak.. blogspot, to je dobre ak chces pisat pribehy a byt anonymna, aj tumblr ako bol uz spominany ale ten sa viac vyuziva ako obrazkova stranka..
@jatopoviem mám skúsenosti s blog.cz, blogger aj tumblr. najviac mi vyhovuje blogger/blogspot, nedaj sa odradiť tým, že je to vraj náročné ovládať apod. nie je to robené ako pre najposlednejších debilov ako na blog.cz ale tomu odpovedá aj komunita - nie je tam taká zlá ako na blog.cz. blog.cz nikdy viac.
výhodou a nevýhodou je zároveň to, že blogy nie sú prepojené - menej spamu, no je ťažšie chytiť návštevníka. ak by si mala nejaké otázky, ts.ka, nesledujem teraz fóra.
@defender no to si musíš čítať vždy s nadhľadom na tom SME.....ale občas tam tí ľudia majú pravdu a hlavne píšu o takých veciach ktoré v novinách nenájdeš....teda ja tam čítam politiku, tak neviem čo ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
výhodou a nevýhodou je zároveň to, že blogy nie sú prepojené - menej spamu, no je ťažšie chytiť návštevníka. ak by si mala nejaké otázky, ts.ka, nesledujem teraz fóra.