úplne najlepšie je nájsť niekoho kto ti ho donesie a Ameriky mne ho takto bratranec doniesol
nuž ale v SR to máš v podstate jedno...tie ceny sú prakticky úplne rovnaké všade....je pravda že z pixmanie sú o čosi lacnejšie ale na ten obchod by som sa veľmi nespoliehal
ja mam iPod nano z ich officialneho store a som s nim nadmieru spokojny ale aktualne v UK je najpopularnejsi iPod touch (kazdy treti ho ma).....Na slovensku nefunguje iTunes store, co si o dost okradnuty :/
@swen vidno že si ešte nemal v ruke iPod kvalitnejší mp3 prehrávač by si na trhu asi nenašiel ...a asi 95 % ľudí si ho hneď po prvom dotyku zamiluje a už nikdy v živote nechce nič iné ako iPod
@8778 dobri vtip, to mas z kabaretu menom apple? kvalitu mas rovnaku ako u napr. sony a "milion" dalsich znaciek. mal som apple v ruke viac,ako si myslis, preto viem ze je to totalna blbost.
@swen tak to ti gratulujem, patríš medzi tých zvyšných 5 %...nejdem ti brať tvoje názory, ani ich komentovať len toľko že....kamarát má sony a posral sa mu po necelom roku, druhý kamarát má phillips a posral sa mu po 2 mesiacoch...ja mám doma ešte iPod nano 1G ktorý používa brat a funguje ako nový a ja osobne mám iPod nano 3G...a som hlboko presvedčený o ich genialite...takže tak
skrátka...sú len dva typy ľudí....tí čo Apple milujú, a tí čo ho neznášajú
@8778 a apple sa ako nikdy nikomu nepokazi, hej? dobreee .... ja mam sony, a funguje ako nove. takze tvoja argumentacia je detska
su len dva typy ludii? zaujimave...a ja som si myslel, ze su aj ludia co maju vlastny rozum, a vedia ze apple je len o propagande apple, aby ludia kupovali a boly zavisly na ich vyrobkoch. a ty so miluju apple su v mensine. lebo len rozmyslajuci clovek, si je vedomy minusou apple
@swen nuž...nejdem sa s tebou hádať ...vidím že si zaritý odporca apple, takže to asi nemá zmysel myslím ale, že počet predaných iPodov hovorí jasne za všetko
a keď hovoríš o mínusoch apple, no tak mi povedz prosím ťa dáke, lebo ja som zatiaľ prišiel len na jeden - iTunes...a na to sa dá zvyknúť
takže tak....bude to možno len o tom, že tí čo iPod nemajú, len hlúpo závidia tým, čo ho majú
@swen no, ty máš 17...ty tomu isto všetkému dokonale chápeš ...tie fábie to bolo trošku odveci...nuž ale nevadí
a to že platíš za značku, to ti uznám, možno by som si ani ja iPod normálne nekúpil (za ceny, za aké sa na slovensku predávajú. btw ja ho mám z USA, po známosti, a vyšiel ma ešte lacnejšie ako sa predávajú tam
a to iTunes...vzhľadom na to, že iPod má 8 GB pamäť, kľudne si tam môžeš hodiť všetku obľúbenú hudbu, a tak ti ho stačí synchronizovať len občas, keď nájdeš dačo nové...nabíjať sa dá aj bez iTunes....takže myslím, že je to úplne v pohode
nuž, keď už chce tvoj sony strčiť môj iPod do vrecka, môžem sa aspoň opýtať ktorý mp3 je to konkrétne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
budem vďačný
nuž ale v SR to máš v podstate jedno...tie ceny sú prakticky úplne rovnaké všade....je pravda že z pixmanie sú o čosi lacnejšie ale na ten obchod by som sa veľmi nespoliehal
neviem ako teraz, ale za mojich casov, ked som sa tam ja registroval, tak mi to zobralo aj bez karty
skrátka...sú len dva typy ľudí....tí čo Apple milujú, a tí čo ho neznášajú
a tých čo ho milujú je nepomerne viac
su len dva typy ludii? zaujimave...a ja som si myslel, ze su aj ludia co maju vlastny rozum, a vedia ze apple je len o propagande apple, aby ludia kupovali a boly zavisly na ich vyrobkoch. a ty so miluju apple su v mensine. lebo len rozmyslajuci clovek, si je vedomy minusou apple
a keď hovoríš o mínusoch apple, no tak mi povedz prosím ťa dáke, lebo ja som zatiaľ prišiel len na jeden - iTunes...a na to sa dá zvyknúť
takže tak....bude to možno len o tom, že tí čo iPod nemajú, len hlúpo závidia tým, čo ho majú
naco sa da na itunes zvyknut? ze bez itunes mozes ipod zahodit? ze platis za predrazenu znacku? ze apple ti diktuje? ............
takze tak....bede to mozno tym, ze apple kvalitne dokaze vygumovat rozum poniektorim psychicki slabsim jedincom, a potom nedokazu vydiet realitu.
ps. moj sony strcii tvoj ipod do vrecka
a to že platíš za značku, to ti uznám, možno by som si ani ja iPod normálne nekúpil (za ceny, za aké sa na slovensku predávajú. btw ja ho mám z USA, po známosti, a vyšiel ma ešte lacnejšie ako sa predávajú tam
a to iTunes...vzhľadom na to, že iPod má 8 GB pamäť, kľudne si tam môžeš hodiť všetku obľúbenú hudbu, a tak ti ho stačí synchronizovať len občas, keď nájdeš dačo nové...nabíjať sa dá aj bez iTunes....takže myslím, že je to úplne v pohode
nuž, keď už chce tvoj sony strčiť môj iPod do vrecka, môžem sa aspoň opýtať ktorý mp3 je to konkrétne ?
a co?
tu nejde len oto. ale to je jedno.
naco? konkretne aky model?