Chodíte na akcie? Akého druhu? Oslovujete cudzích ľudí v podniku? Alebo na ulici? V parku? Na internete? Dohadzujete si navzájom ľudí s kamarát(ka)mi? Nosíte nových ľudí do svojej partie? Pozývajú vás známi medzi svoju partiu? Ďakujem za všetky nápady a s
Na nete, v práci a iných kolektívoch... Len tak na ulici alebo v klube / podniku som asi niekoho úplne cudzieho nikdy nespoznal... Nie som ten typ, čo sa chodí prihovárať cudzím
@gukol aha , no ale ... Ked sa tam s nimi zoznamiš tak väčšinou na druhy den si nezavolate alebo čo Ked su rozsekany ... Ale inak dobrý job , tam sa dá poznať aj vela žien,dievčat a kuriev
ani neviem, ale keď sa zamyslím nad ľudmi v najbližšom okolí... jedného spolubývajúceho som spoznala tak, že sme na akciu (ktorá mala byť veľká) dorazili zo všetkých zúčastnených iba ja a on tak sme sa predstavili a išli sme do krčmy.
dve ďalšie spolubývajúce si vôbec nepamätám, ako som spoznala, proste som sa vrátila z vonku mala som ich čísla v mobile a náhmatkovo som tušila, o koho sa jedná
@gukol aj tak fajn ... Akcie možu byť fajn , ale nie v našom regione , kde ideš na disco a každy najebany sa chce biť , vytržnosti , pozrieš sa na niekoho a hned pasť na oku , tu je to o kokote.
tak zvyčajne ma niekto zoznami nejaký kamoš s nejakým iným a tak to už ide . Alebo sa len tak začnem s niekym baviť. A vela ludi som spoznala vdaka športu, taborom, brigádam. škole, kružkom, kostolu, cestovaniu, hudbe. a tak všemožne.
@gukol cool jasne poznat tych spravnych ludi mam ist na jeden thrash metalovy koncert fotit ale faktycky neviem co s toho bude lebo som viac menej zaciatocnik
ako nezvyknem spoznávať veľa nových ľudí, povedala by som že som skôr naviazaná na starších kamarátov, a pokiaľ sa už s niekým novým zoznámim tak dotyčný musí byť na začiatku dosť výrečný kým sa chytím ja. Otázka ale bola kde, takže jendoznačne spoznávam veľa ľudí vďaka mojim kamarátkam, ktoré sú každá odinadiaľ, ďalej behom rôznych školských akcií, od divadelného krúžku, cez olympiády alebo proste kadejakú sprostosť kde sa vtlačím potom chodím na stretká v rámci môjho náboženského rozvoja kde som spoznala nesmierne veľa úúúúúžasných ľudí, chodievala so maj na tábory, alebo na diskotékach, aj keď pravdupovediac, tam spoznávam tých ľudí asi najmenej, lebo sú tam všetci ožratí a nie je sa s kým rozprávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
..ale samozrejme asi "najúčinnejšie" keď chodíš do nejakej vačšej partie kde sa ten okruh ešte zvačšuje..
nespoznávam zväčša nových ľudí ale respoznávam starých ľudí
ale ta čojaviem, škola, bary, birdz...
najlepsie su take pokukovania pod podiom na uchvatnej kapele
ale aj napr tu na birdzi uz som dost ludi spoznala osobne a nelutujem niektori mi dali ozaj vela...
vlastne som zabudla uplne najvacsiu mnozinu
DEBATNE TURNAJE
(zdravim @marlemt
ale inak ja neviem pár krát som sa niekomu tak že prihovoril a inak robota a keď ma proste niekto niekomu predstaví
dve ďalšie spolubývajúce si vôbec nepamätám, ako som spoznala, proste som sa vrátila z vonku mala som ich čísla v mobile a náhmatkovo som tušila, o koho sa jedná
Aj ked som bol zo zaciatku proti stretavaniu sa s ludmi z Birdzu, spoznal som zopar skvelych ludi, cim pozdravujem @ameryka @l1me @stenatko @kokosovyorech @husky @sturmer @bettsy (poradie je nahodne)
je to najaky skuseny chlapik ?
čo by my mohol povedak najaký schopny otvarak na cudzu žensku na ulici ?
mam toho celkom dost načitaneho ,ale chcem vedet niečo z praxe
a ešte by ma zaujimalo o čom dalej hovoriť