Ahojte chystám oslavu 18tky a hľadám nejaký klub alebo miestnosť kde by sa dala spraviť dobrá oslava, kde by sa platilo nejaké štuplovné poprípade sa dalo priniesť vlastný alkohol. Veľmi mi tým pomôžete
ja keby že robím oslavu 18 tak by to bola dajaká pařba na dajkej chate alebo na jednom opustenom mieste nad mestom kde je perfektná ozvena a dat tam hudbu a má celé mesto postarané o zabavu
@poke ano aj ja ale chatu treba prenajať minimáne na dva dni a to je minimalne 10 euro za osobu za noc takže už len to by vyšlo vážne veľa preto to nemôžem robiť na chate
@lorelayjessie sak chatu si nezacvaka kazdy sam? viac ako 20e na osobu na dve noci by to vyjst nemalo a pri takom vysokom pocte to bude este menej najskor...pochybujem ze zozenies nejaky podnik za lacny peniaz kde si mozeme priniest vlastny alkohol
Normálne niekde do lesa pekne (Železná studienka, Sandberg, Kobyla alebo čo ja viem čo) ..opekačka alebo niečo také ..to sú najlepšie oslavy ...V bare budete trapošiť ne ?
A v BA je v jendom lesíku taká opustená protiraketová základňa ...Je to celkom veľký areál z množstvom opustených budov(skladiská, garáže, potom je tam taká veľká ubytovňa a pod.) ...
@lorelayjessie No tak dosť pochybujem že nájdeš podnik, do ktorého si budeš môcť priniesť vlastný alkohol. Čo by z toho mal ten podnik? By bol stratový...si zaplaťte chatu 10€ na hlavu neni veľa...
Kazdopadne moja byvala oslavovala 22ku v Elledanse cafe, kusok od Mileticky. Dali nam cely priestor, akurat chlast sme si museli kupovat u nich a nebol zrovna najlacnejsi, ale inak celkom velky vyber.
bože riešiš tu peniaze ... šak hovoríš že do 20 ľudí sa poskladáte ... a chaty sa dajú prenajať na 1 noc to jest síce dva dni ale len od do a nie že od rána jedného dňa do večera druhého dňa aspoň my tu také chaty máme ... a BTW riešiť peniaze pri oslave 18ky nieje moc rozumné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A v BA je v jendom lesíku taká opustená protiraketová základňa ...Je to celkom veľký areál z množstvom opustených budov(skladiská, garáže, potom je tam taká veľká ubytovňa a pod.) ...
Kazdopadne moja byvala oslavovala 22ku v Elledanse cafe, kusok od Mileticky. Dali nam cely priestor, akurat chlast sme si museli kupovat u nich a nebol zrovna najlacnejsi, ale inak celkom velky vyber.
Ale zalezi od toho co chces , mozes to spravit aj v nejakom klube, alebo restike.