@10 neviem čo sa rozčuľuješ, toto je fórum, takže má právo na diskusiu
@aguri500 prečo by nemal byť? Treba si položiť otázku inak... čo chcem aby mal môj mobil? Nemal som možnosť ho vyskúšať osobne, no jeden zo známych ho mal a bol s ním spokojný. Rýchle reakcie, klávesnica aj dobrý displej spolu s OS Windows Mobile vytvárajú príjemné prostredie nielen na prácu ale i zábavu. Pokiaľ ti však nevadí vyššia hmotnosť, slabší foťák bez xenónového blesku. Páči sa mi, niekedy by som ho určite vyskúšal, pokiaľ by sa mi naskytla možnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tam je asi tolko hier a aplikacii dokopy ako prstov na lavej ruke
@speeddemons väčšiu blbosť ako LG si si nemohol vybrať, skú tu: » www.filebuzz.com/findsoftware/Lg... alebo po registrácií tu: » uk.lgmobile.com/web/web.common....
@aguri500 prečo by nemal byť? Treba si položiť otázku inak... čo chcem aby mal môj mobil? Nemal som možnosť ho vyskúšať osobne, no jeden zo známych ho mal a bol s ním spokojný. Rýchle reakcie, klávesnica aj dobrý displej spolu s OS Windows Mobile vytvárajú príjemné prostredie nielen na prácu ale i zábavu. Pokiaľ ti však nevadí vyššia hmotnosť, slabší foťák bez xenónového blesku. Páči sa mi, niekedy by som ho určite vyskúšal, pokiaľ by sa mi naskytla možnosť.
@duriman dik za info