Ahoj!Zaujímalo by ma,kde a pri akej príležitosti ste spoznali svoju/svojho najlepšiu/najlepšieho kamarátku/kamaráta.A koľko majú rokov.či sú rovnako starí,alebo možno trochu príp. omnoho starší??
tak ja mam dve najlepsie kamaratky a jedneho najlepsieho kamarata
1.naj kamku poznám od 4roch rokov spoznali sme sa dakte vonku na preliezkach chodili sme spolu do skolky do skoly az do teraz sa bavíme ..ona má 14 skoro
2.naj kamku moja mama a jej mama sa bavili a tak ked sme chodili na navstevu k nim sme sa skamosili len skoda ze sa odstahuvala do VK ale chodim k nej kazdy rok na prazky a je to ppč a sme spolu na nete stale v spojeni .. ona má 16
..a naj kamosa poznám cez net uz skoro rok začala som si pisať z jeho sestrou na pokeci potom ona mi dala jeho nick a sme si pisali sli sme po par mesiacoch von chvilu sme spolu skusali aj chodit ale mali sme sa radi ako kamosi a stretavame sa doteraz.. a ma 15
No tak naj kamosku som stretla v skole teda poznáme sa od prvého ročníka ale až v treťom sme sa začali kamošiť a má tolko čo ja 12 ...a naj kamoša poznám už od porodnice vlastne ...hehe...a je o tri dni mladší odomna
noo tak... bývala najlepšia kamarátka, dokiaľ ma nepodrazila... tak my sme sa spoznali v pôrodnici... naše mamky tam boli tuším spolu... a potom nás spolu kočíkovali vonku... odmalička
@0 ja nemam naj kamku,som divna? ja mam vela naj kamosov...a tak mi to vyhovuje,lebo viazat sa prilis na jedneho cloveka dokaze neskor boliet... (ked zradi..)
som mala jednu uplne peckovu akoze NAJ NAJ NAJ lepsiu kamosku, kazdy den sme boli spolu, proste vzdy! A spoznali sme sa ked som ja bola v osmom rocniku, je o necele 2 roky starsia, ale odstahovala sa a prisli aj ine, dolezitejsie veci, tak to skoncilo.
A teraz mam jednu velmi dobru a tu poznam uz skoro rok a je starsia len ooo 3 mesiace
nemam, ze uplne naj kamarata alebo kamaratku....pred par rokmi som si uvedomil, ze sa neoplati niekoho oznacit za naj kamarata/kamaratku, lebo potom sa to horsie znasa ak sa nieco stane.....mam 4 ludi, ktori su pre mna velmi dolezity, oznacim ich ABCD
Ja napr. mam najlepsiu kamosku,ktoru poznam zo skoly,no nejaky rok sme sa zblizovali a teraz je to uz druhy rok a som rada ze ju mam naozaj nedokazem na nu povedat nic zle.A na chalanov kamaratov mam celkom stastie.Len povacsinou su o dost starsi.Jeden o pat rokov,druhy o sedem ale su uzasni.. a je super,ze ma neberu ako 13rocne decko,len kvoli tomu,ze mam tolko rokov..
nooo s mojou naj kamaratkou som sa spoznala v škole.. sme chodili spolu aj na zakladnu ale to sme sa nejako nebavili.. iba teraz na strednej sme sa dosť spriatelili
ja s mojím sa poznám 3 roky Chodíme teraz spolu 6ti krát A ide to skvele A stretli sme sa ked som sa prestahovala a som nanho nadávala A potom ma začal chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
1.naj kamku poznám od 4roch rokov spoznali sme sa dakte vonku na preliezkach chodili sme spolu do skolky do skoly az do teraz sa bavíme ..ona má 14 skoro
2.naj kamku moja mama a jej mama sa bavili a tak ked sme chodili na navstevu k nim sme sa skamosili len skoda ze sa odstahuvala do VK ale chodim k nej kazdy rok na prazky a je to ppč a sme spolu na nete stale v spojeni .. ona má 16
..a naj kamosa poznám cez net uz skoro rok začala som si pisať z jeho sestrou na pokeci potom ona mi dala jeho nick a sme si pisali sli sme po par mesiacoch von chvilu sme spolu skusali aj chodit ale mali sme sa radi ako kamosi a stretavame sa doteraz.. a ma 15
som mala jednu uplne peckovu akoze NAJ NAJ NAJ lepsiu kamosku, kazdy den sme boli spolu, proste vzdy! A spoznali sme sa ked som ja bola v osmom rocniku, je o necele 2 roky starsia, ale odstahovala sa a prisli aj ine, dolezitejsie veci, tak to skoncilo.
A teraz mam jednu velmi dobru a tu poznam uz skoro rok a je starsia len ooo 3 mesiace
A. pozname sa 13 rokov a sme rovnako starí
B. pozname sa 5 rokov a sme rovnako starí
C. pozname sa 5 rokov, som o rok mladsí
D. pozname sa 4 roky, som o 3 roky mladsí
naj kamarat(i) - 1. na pieskovisku asi v dvoch rokoch + ten isty cinziak o 4 poschodia nizsie
2. zakladka
s druhou sa poznáme zo školy
Ale tak všeobecne pokiaľ ide o tých zopár ľudí ktorých beriem ako takých naj... škôlka/základná/stredná/internet a vek +/- 5 rokov vzhľadom na môj vek