len by ma zaujimalo kde ste sa zoznamili so svojou laskou nech mam inspiraciu kam chodit, uz ma nebavi byt stale sama a nech chodim kamkolvek stale nic iba trapni ozrani
ja som toho nazoru, ze baba, ktora si vo svojom zivote nachadza samych kokotov asi je aj sama **** sorry ale tak to vnimam a nemierim tym na teba len ma to teraz napadlo.
a k teme ja som nasiel tu na birdz.sk
ale nemusi to tak byt hoc kde sa najst aj na oslave, aj na nete aj len tak v buse..kazdemu vyhovuje iny styl - mne osobne je to jedno napr.
kamarat ma zobral von ze tam budu 4baby boli tam dve z toho jedna jeho ex ked dosli dlasie 4 (tam mal dalsiu ex ) a tei si doviedli kamosky cize nakoniec sme boli dvaja a jedenast bab a nebol to sen tak som niak jednu z tych prvych dvoch (akurat tu jeho ) "zbalil" a o dva dni sme boli spolu
môj prvý chalan bol aj mojim dobrým kamarátom a aj spolužiakom(ale už by som si s kamarátom a ani so spolužiakom nezačala,takže neodporúčam...) a svojho terajšieho chalana som spoznala pred vyše 2 rokmi na Topfeste.Bola som tam len s mojimi kamoškami a on len so svojimi kamošmi a jeho kamošovi sa zapáčila moja kamoška,tak sa nám prihovorili.
takže som svojho chalana stretla preto,lebo mám pekné kamošky
a moja sestra tak isto stretla svojho chalana na festivale,máme to asi v rodine
No raz som si šla popoludní ľahnúť a už som bola v posteli a potom prišiel oco do izby a hodil mi na brucho krabicu a keď som sa na ňu pozrela, tak tam bolo napísané Canon 40D.
nijako... ja proste zatocit srukbu a zeny, neviem.... a aj ked som to v minulisti skusal tak sa mi to absolutne nedarilo.. uspesmost 0% a tak som sa na to asi pred 6 rokmi vysral a energiu som radsej vlozil do vzdelavania, gitary, turistike, sprave pocitacov, astronomie, a kniham.....
noo tak moja kamoska xcela jedneho xalana a ja som jej ho dohadzovala no on sa nejako zabuxol do mna a sme spolu uz 3 mesjace a moc stastnyy sme....takze obzeraj setkyx ktoryx xcu tvoje kamosky hehe ale potom sa modli nex si tie kamosky nerozhnevaas nastastie u mnaa to akceptovala
v električke... a aj keď si zaspomínam na minulosť nikdy to nebolo v nejakom bare medzi ožratými ľuďmi ale náhoda je sviňa, to treba uznať! čím väčšia náhoda tým väčšie prekvapenie z toho aspoň ja som mal zatiaľ také šťastie...
hehe thak my chodievame noo chodievali sme každy vykend opekať a raz moj ešte vtedajši chalan zavolal par kamošov a jeden sa mi na rvy pohlad zapačil hehe thak na smolu byvaleho hehe =P ... a s terajšim? hmm thak to som ho spoznala unas na slavnostiach ked tu bol desmod a to je kamkyn hehe ujo =P noo ma ako 20 ... a den pred koncertom mi ako povdala že pojde snama aj jej ujo a ja že to bude nuda žadna rozbyjačka abo thak a poto som zistila že to bolo praveže uuuplne super a bola aj rozbyjačka hehe =P a on snama =P supeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a k teme ja som nasiel tu na birdz.sk
ale nemusi to tak byt hoc kde sa najst aj na oslave, aj na nete aj len tak v buse..kazdemu vyhovuje iny styl - mne osobne je to jedno napr.
cez mobil
takže choď do lesa, a ak ťa nenapadne nejaký medveď alebo úchyl, tak máš šancu
takže som svojho chalana stretla preto,lebo mám pekné kamošky
a moja sestra tak isto stretla svojho chalana na festivale,máme to asi v rodine
no a ptm v skole