no fakt by som to chcela skúsiť a tak či niekto neviete kde to blastne je take niečoo...heheh a či máte skúsenosti s tym a thaaake....aj nejaky link by sa hodil
Ja som iba jazdil na bicykli.Najskôr iba také technicke triky 360 stupňové otočky alebo bunyhop,manual a tak.Len základy.Kto to trochu pozná tak vie o čom hovorým.
A potom ma začalo baviť skákanie a freeride.Proste skoky čo najviac do výšky,ikeď som sa k naozaj veľkým nedopracoval.Nanajvýš 2-3 metre ak mám dobrý odhad.
A potom....jeden zasraný pád rovno na hlavu a čakalo ma dva mesiace ležanie v úplne rovnej polohe kôli chrbátu.
A chrbát ma bolí niekedy aj teraz a to sa mi stalo minulý rok pred prázdninami.
Opakujem len jeden pád.
Ak niečo také, tak fakt s rozumom a vééééééééľke bacha.
no, ja som konecne dostala suhlas od rodicov, ze mozem v lete skakat s padakom... volny pad, proste bomba... 30 sekund volny pad o rychlosti 200km/h a potom 8 minut riadite padak, jedina nevyhoda je, ze ak nemate licenciu, musite skakat s instruktorom priputanym na chrbte - to aby ste sa nezabili treba si to vopred objednat.. blizsie info na » www.tjump.sk/tandem.php?Menu... ... cena je velmi pristupna a zazitok vam urcite zostane do konca zivota, ved kto by nechcel aspon chvilu volne padat vzduchom (a este s luxusom prezitia )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pise sa tam o viacerych druhoch extremnych sportov - ale hlavne o bungee jumpingu.
Ja som iba jazdil na bicykli.Najskôr iba také technicke triky 360 stupňové otočky alebo bunyhop,manual a tak.Len základy.Kto to trochu pozná tak vie o čom hovorým.
A potom ma začalo baviť skákanie a freeride.Proste skoky čo najviac do výšky,ikeď som sa k naozaj veľkým nedopracoval.Nanajvýš 2-3 metre ak mám dobrý odhad.
A potom....jeden zasraný pád rovno na hlavu a čakalo ma dva mesiace ležanie v úplne rovnej polohe kôli chrbátu.
A chrbát ma bolí niekedy aj teraz a to sa mi stalo minulý rok pred prázdninami.
Opakujem len jeden pád.
Ak niečo také, tak fakt s rozumom a vééééééééľke bacha.
ja neviem či to patrilo mňe alebo zakladatelovy diskusie.Nabuduce aj uveď nick komu to píšeš.
Suzan: nad tym aj ja rozmyslam, len nemam peniaze uzi si to btw ak si dost bohata, mozes si spravit licenciu
Ale skôr to prvé.Najviac by som si chcel skočiť v aute.
Ale v podstate by stačil aj obyčajný PARAŠUTIZMUS.
a seriozne... skusal som ciastocne parcour, ale nejak ma to moc nevzalo.... ( citaj, na jednej prekazke som si skoro vyrazil polku zubov )