mozete mi povedat prosim co je na pravej strane podbruskom...mama mi povedala ze slepe crevo, tato pecen a ja si myslim ze pravy vajecnik tak co tam teda je lebo strasne ma tam boli ked si to tam trosku stlacim
určite pečen aj pravy vaječnik a ten slepak to neviem...skus si stlačit lavu stranu bruxu a ak ta bude bolet prava tak to je asi slepak bo to sa tušim ozyva ked to je zapal
asi to bude ten vajecnik otec ma uz obvinoval ze slopem a tvrdne mi pecen...ale sak to je jasne ze tam pecen nemoze byt...tak jo asi to bude ten vajecnik..ale teraz ked to potlacim tak to tak neboli a neni to take tvrde
Pečeň je vyššie ako miesto, čo si opísala. Je približne v oblasti, ako sa ti končia rebrá. Ochorenie pečene sa však prejavuje žltnutím (kože, očného bielka... - ako pri žltačke).
Slepé črevo je síce na pravej strane, ale bolesť pri zápale slepého čreva sa prejavuje skôr v oblasti triesla. Ide o bolesť ostrú, bodavú a nečakanú. Ak by sa teda jednalo o apendicitídu, bolelo by ťa to nie len pri stlačení.
Vaječníky sú najpravdepodobnejším zdrojom bolesti u žien v oblasti brucha a podbruška. Môže byť spôsobená prechladnutím (pomáhajú teplé kúpele a ZAKRYTÉ KRÍŽE!!!), ale tiež prítomnosťou myómu.
Ak ťa do 3 týždňov bolesť neprejde, zájdi k doktorovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pecen je myslim trochu vyssie
Slepé črevo je síce na pravej strane, ale bolesť pri zápale slepého čreva sa prejavuje skôr v oblasti triesla. Ide o bolesť ostrú, bodavú a nečakanú. Ak by sa teda jednalo o apendicitídu, bolelo by ťa to nie len pri stlačení.
Vaječníky sú najpravdepodobnejším zdrojom bolesti u žien v oblasti brucha a podbruška. Môže byť spôsobená prechladnutím (pomáhajú teplé kúpele a ZAKRYTÉ KRÍŽE!!!), ale tiež prítomnosťou myómu.
Ak ťa do 3 týždňov bolesť neprejde, zájdi k doktorovi...
inak suhlasim s pawlom ze doktorka by ti v tomto pomohla asi najviac