Chcem si kúpit nejaké skate boty a zajtra idem do Bratislavy,mohli by ste mi poradit, v ktorom obchodnom dome sú zlavy? Alebo dobré shopy,kde nakupujete vy? Myslím,že v Avione nič také nie je,v Auparku je všetko predražené,možno v Palace..neviete či sú ta
ja nakupujem v Auparku alebo na MILETICKE !!!! dneska som si kupila tenisky tam a veci co si kupim tam mi vydrzia dlhsie ako take fuj ble drahe zanackove maju tam teraz pekny vyber da dobre ceny .. alebo ece Polus to tiez
Niesú? hh..no ja neviem,možno preto že všade kde som bola doteraz sú... (Trenčín,Žilina) To fakt v žiadnom blaváckom obchodnom centre niesú? Ved ked sú v Žiline v Pogu musia byt aj v bratislaváckom nie?
neviem no ja kupujem tenisky v Auparku .. daju sa tam naozaj vybrat tenisky a aj ceny su v pohode .. dokonca v Auparku aj robim tak ho musim propagovat
nevyjadrím sa k téme ale @wewo mi vyrazil dych so svojou 49 nohou to fakt? lebo to by si mal o desať čísel väčšiu nohu ako mám ja a to by mi pripadalo fakt ako bigfoot
cosi ja som si kupila vansy z netu za liter 900 , co taka cena ze konec a nova kolekcia akoze nevem jaky debo este kupuje v shopoch , jednozcne net ti vravim!! budes prekvapeny aky vyber ake ceny!!
určite eurovea alebo avion. značkové veci sa ale dajú kupovať aj na stránkach, kde sú celkom dobré zľavy a oplatí sa to potom niekedy aj viac (a nemusíš cestovať). dobrým príkladom je napr. fashiondays, ale napr. aj sekcie móda na zlavomate a zlavedna. alebo skús vyhľadávať cez agregátor tam sa to dá aj porovnať - napr. » www.zlavypokope.sk/main.php?page=s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neni predrazene...
a co DC? aj to vzniklo na zaklade skejtu, nie?
po druhé, keď sú výpredajue, aj tak už nič schopné nenájdeš.
po tretie, rovnaké obchody majú rovnaké ceny a je jedno, či sú v auparku alebo inde.
po štvrté, v každom shopping centre nájdeš nejaký obchod s tým, čo hľadáš.