Bulharsko, Nemecko (pracovne), ptm len grilovačky, menšie výlety ... A chodil som na bike, bol som na predĺženom víkende v Tatrách na biku, a Slovenský raj s frajerkou ... A na Maldivy idem, ale to až v Novembri, to sa už pod leto neráta
na výletoch: v česku, BB, TT, BA, Trenčianskej Teplej, v Leviciach, v Trenčíne, Martine, Žiline
a vrámci práce v táboroch: na Poľane, na Orave, na záhorí, v okolí Nového Mesta, v Púchove a na jednej dedine hneď vedľa môjho mesta
Na plavbe loďou po Stredozemnom mori- Marseille ,Mallorca, Ibiza , Sardínia(Olbia), Livorno(Firenze + Pisa) a Janov, myslím že na jeden rok stačí
A na otočku v Ríme na koncerte
na rozhladni v Krahuliach, vo Važeckej jaskyni, na Štrbskom plese v hmle a daždi, v Demänovej, na Chopku lanovkou a stade peši na Ďumbier a dole, v Prosieckej doline som sa šplhala po rebríkoch a reťaziach, v ZOO Kontakt v Liptovskom Mikuláši som kŕmila lamy a v Dražovciach pri Nitre som konečne videla kostolík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale! Črtajú sa mi výlety tieto ďalšie mesiace, tak prosím prosím prosím, nech to vyjde.
a ešte raz za čas všelikde vo vesmíre.
a vrámci práce v táboroch: na Poľane, na Orave, na záhorí, v okolí Nového Mesta, v Púchove a na jednej dedine hneď vedľa môjho mesta
A na otočku v Ríme na koncerte