@jantebont@9 no ja som Varsavu dost podcenila. isla som tam iba preto,ze som tam mala kamosku na erazme,ale velmi sa mi mesto pacilo, maju vela tematickych podnikov,co mam rada a stare mesto bolo hrozne mile a takisto aj parky boli ppci, aj jedlo mi chutilo.
cele to malo taku fasa atmosku,cize toto za mna plus
co je ale pre mna minus,ze to mesto je prilis velke ale to je uz len moj subjektivny pohlad.
@bebekex@12 .. aha, a bola si tam v lete? Niekto hovorí že Varšava je šedé mesto. Ty si ten pocit nemala? A rieka je dobre prepojená s mestom? Je tam kvázi niečo ako nábrežie?
@jantebont@13 bola som tam na konci oktobra 2017... jesen je taka farebnejsia a cely vikend bolo slnieckove pocasie,tak asi preto mi to tak neprisl
videla som nejaky vyhlad na nabrezie aj na druhu stranu mesta,ake bol vecer,tak to si uz moc nepamatam
Tatry aj s okolím, Zakopane, Pieniny, okolie Krakova, Oświęcim, Wieliczka, potom tiež Katowice s okolím a Częstochowa, ďalej Bieszczady a mesto Sanok, samozrejme tiež Varšava, plus okolie napríklad Nowy Dwór Mazowiecki. Na západe som bol v Krkonošiach, Zielonej Góre a Legnici, smerom na východ najďalej Suwalki, ale Warmiu a Mazury som dosť prechodil. Na severe pobrežie od Gdanska až po Kolobrzeg vrátane Helu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
cele to malo taku fasa atmosku,cize toto za mna plus
co je ale pre mna minus,ze to mesto je prilis velke ale to je uz len moj subjektivny pohlad.
videla som nejaky vyhlad na nabrezie aj na druhu stranu mesta,ake bol vecer,tak to si uz moc nepamatam