vo finále chcem Adamca a Gunčíkovú. Nič proti Šepsovi, ale už tam nemá čo robiť, spevácky je úplne inde a vidno aj na ňom, že už je tam nasilu. A nech vyhraje ten lepší obidvaja sa mi páčia a fandím im
@lawey Aspoň ty by si mohla byť ohľaduplná a nespôsobovať mi (dobre, už som sa naučila nerehotať, už ma nebaví sa ani uškŕňať) divné pohľady na hlavnú stránku, kým mi dopne, že sa točí o inom, ako mne vždy napadne
@matusha áno, áno, piaty najšarmantnejší muž Slovenska roku 2005 to obočie mal hore tak zarovnané, že som nikdy nevedel, či si to holí, alebo to je dar prírody
Alžbětka Kolečkářová , Gabriela Gunčíková alebo Šeps(viem, že on nevie spievať, teda vie, ale iba to jeho regae ale aj tak. Proste taký človek, ktorému je všecko jedno a "robte si čo chcete ja mám svoj život a to vaše ma nezaujíma". Jednoducho sa mi páči ten jeho prejav no.) škoda že vypadol to mal ísť radčej Adamec :/
som spokojná, aj keď v podstate je to aj tak jedno, lebo o mesiac si nikto nespomenie ani na jedného a šanca prebojovať sa a stáť sa "známym" je dosť mala, ale nech si užijú ten rok slávi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
tento adamec :
je to už menej nejasné?
zabrdla si tak teraz trp
podľa mňa by mal vyhrať Luki Adamec!
@ladyofcarnage ona začala! a zajtra choj do školy!!
ty mi voalčo hovor že aby som išla do školy..ty si tá pravá
ale ja som zaujatá lebo má u mňa veľké plus za jeho CD
1. Lukáš Adamec (LA) má u Birdzákov 12 hlasov
2. Gabriela Gunčíková (GG) má u Birdzákov 6 hlasov
3. Alžbeta Kolečkárová (AK) má u Birdzákov 3 hlasy
4. Sa umiestnili všetci z jedním hlasom (Petr ševčík,Habera,Remíza,Kamoška,JA a môj pes)
5. Z nulou ostal : Harich a nerozhodne Šeps lebo neviem či funday hlasoval za neho ale ak neodpovie tak má Šeps 0 takže je 5.
KONIEC
Takže hlasovanie :
1. Lukáš Adamec (LA) má u Birdzákov 12 hlasov
2. Gabriela Gunčíková (GG) má u Birdzákov 7 hlasov
3. Alžbeta Kolečkárová (AK) má u Birdzákov 3 hlasy
4. Sa umiestnili všetci z jedním hlasom (Petr ševčík,Habera,Remíza,Kamoška,JA a môj pes)
5. Z nulou ostal : Harich a nerozhodne Šeps lebo neviem či funday hlasoval za neho ale ak neodpovie tak má Šeps 0 takže je 5.
KONIEC č.2 (A)
som spokojná, aj keď v podstate je to aj tak jedno, lebo o mesiac si nikto nespomenie ani na jedného a šanca prebojovať sa a stáť sa "známym" je dosť mala, ale nech si užijú ten rok slávi