@fxx ja väčšinou robím také jednoduché veci pre nich. akože nepotrebujem sa posierať nad duseným hovädzím stačí, keď napr. upečieš zemiaky so zeleninou a slaninou (to oni takmer vôbec nejedávajú, fakt!) alebo som robila mliečnu polievku, zázvorovo-mrkvovú polievku, tekvicovú polievku, cesnačku...
okrem toho môžeš spraviť aj halušky, ale nerob ich s bryndzou, ale s kyslou kapustou alebo s tvarohom (naslano)
v máji mi tu príde francúzka na týždeň...najprv sa jej spýtam čo by chcela jesť ona a ak to bude v možnostiach, tak to aj bude mať, podla mna je to individuálne, a kedže ona príde ku mne, tak určite tie bryndzové halušky..
No, keby som to vedela (čo by som možno, ešte som neskúšala ... Tak by som zvolila zemiakové placky (keďže bryndzové py(i?)rohy nemôžem)... prípadne niečim plnené, alebo s morčacím mäsom... Alebo by som ho normálne vzala opekať/grilovať (iste, že nie v zime)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neviem, fakt neviem, ak by to nemalo byť naše "národné jedlo", tak by som spravila zapečené žemle, to zatiaľ zožral každý a neofrflal
lebo sa na nej nedá nič pokaziť a je to trocha vyššia úroveň ako praženica
okrem toho môžeš spraviť aj halušky, ale nerob ich s bryndzou, ale s kyslou kapustou alebo s tvarohom (naslano)
podľa toho by som sa zariadila
Ale čo ja viem, vyprážaný syr.