Marťania ... hmmm nemal si na mysli mimozemštanov ??? Pretože Marťania by museli pochádzať z Marsu - a ten bol preskúmanú už dávnejšie a pokiaľ viem tak tam našli iba baktérie !!! ... Mno dám jeden vtip : Viete aký nezvratný dôkaz toho že vo vesmíre existuje inteligentný živoť ??? - Že sa nás ešte nepokúsili kontaktovať !!!
Zevraj sa na Marse nachadza nejaky primitivny zivot vo forme bakterii. Ved tam nasli vodu predsa. Neni to take nemozne. Ved bakterie dokazu prezit v sopkach a aj na antarktide. Kurvy su to
hurá, ja si nečítam možnosti, ale hneď mám nejaké teórie viacmenej zhodné no ským iným, ako s mulderom ... áno, verím aj ja mužovi z pentagonu, a teda chrisovi carterovi , že už tu sú mame som to hovorila, a ona celkom vážne, že čo ak ty si mimozemšťan, ako to mám vedieť? mhm, no ja ťažko, ale je tu tá možnosť, keďže neovláda ani poriadne moju vlastnú krvnú skupinu
tak martania by asi nedosli, na marse neni zivot aaale tak kebyze nejaki mimozemstania dojdu tak by s najvacsou pravdepodobnostou proste xceli spoznat dalsie civilizacie a zivot na inyx planetax, ved to je logicke
ale dôlezite je ci by MIMOZEMSTANIA prisli s dobrym alebo zlym umyslom...film ako Vojna svetov je dost flustrujuci ze? ale co ak niesu zli?co ak su ti dobri?
A CO AK BY mimozenstania prisli preto aby vysvetlili ludom ze to oni stvorili ludi a zivot tunak na zemi , a ze boli to oni ktori boli v minulosti primitivnymi ludmi povazovani za bohov ,??
@smichi A CO AK BY vysoko inteligentni mimozenstania prisli preto aby vysvetlili ludom ze to oni stvorili ludi a zivot tunak na zemi , a ze boli to oni ktori boli v minulosti primitivnymi ludmi povazovani za bohov ,??www.rael.org
@ogiy A CO AK BY vysoko inteligentni mimozenstania prisli preto aby vysvetlili ludom ze to oni stvorili ludi a zivot tunak na zemi , a ze boli to oni ktori boli v minulosti primitivnymi ludmi povazovani za bohov ,??www.rael.org
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Si si tými baktériami istý?
Ale co by sme bez nich robili. Asi nezili