Musíme vymyslieť nejaký prijímací rituál, ako to majú v tínedžerských filmoch tie študentské spolky- napríklad každý nový birdzák musí starým, zaslúžilým birdzákom zobrať deci, a každá záujemkyňa o člennstvo na birdzi postnúť foto hore bez (a dole takisto).
Mna napadlo ze by to tu mohlo fungovat na pozvanky ze kamartat by mohol poslat pozvanku nejakemu svojmu kamaratovi, ale ten kamarat by musel dolozit ze nejde o fiktivnu osobu nejako poslat fotokopiu obcianskeho. na pozvanky funguje vela webov ktore si strazia uroven.
Alebo potom by si mohol clenstvo kupit a tym ze by platil kartou by sa vlastne dalo zistit ci nejde o osobu ktora je tu uz zaregistrovana.
Ak si pozriete nejake velke warez fora tak tam to presne takto funguje (teda az na tie obcianske - tie by boli na warez fore kontraproduktivne).
Je to uzavreta komunita a novy clen sa tam vie dostat, ale nema to uplne jednoduche.
A potom je tam aj take nieco ako sponzoring kto sponzoruje stranku dostane nejake body a moze si za ne zvysovat hodnost a ma aj privilegia ktore ostatni clenovia nemaju.Vie sa napriklad dostat do exkluzivnych sekcii do ktorych sa bezni uzivatelia nedostanu.
@lucintta ten cinsky kreditovy system ma ale jeden podstatny rozdiel neni postaveny na baze dobrovolnosti. Na birdz ta nikto nenuti chodit takze tento system ti nikto nevnucuje podvolis sa mui preto ze chces nie preto ze musis. Kazda organizacia ma nejake podmienky a pravidla.
Zato cinskemu kreditovemu systemu sa musis podvolit nikto sa ta nepyta na to ci chces staci ked sa narodis v cine.
Okrem toho minule som pozeral blog jedneho slovaka zijuceho v cine a on to tam dost obhajoval lebo vraj mnohi cinania su velmi nezodpovedni a robia veci ktore by na slovensku kazdy dospely clovek uz automaticky povazoval za nonsens:
@xxar3s Ja jeho videá sledujem už dlho, je skvelý! Škoda, že sa už vrátil do ČR.
Najviac ma zaujal ten budúci maglev v Číne, ktory pôjde 600km/h. To by som bola v Prahe o chvíľku a mohla by som žiť na SK, (čo by vyriešilo všetky moje problémy), ale tu také niečo nebude najbližších 100 rokov isto
Ale keby som sa dostala k niekoľkým miliardám, určite to tu nechám vybudovať
@azizi keby tu prišlo niekoľko normálnych ľudí,možno by tí starí neodchádzali. Ako tież nie som zástanca toho, aby tu bolo xy ľudí, ale pár ľudí nových by tu tiež nebolo na škodu. Aspoň by sa to tu trocha oživilo a predsa my tu tiež nebudeme navždy. By sa to tu zachovalo novou generáciou ale samozrejme normálnou
@lucintta Problém je, že ani ja sama neviem, či by som tu vydržala, ak by sa sem nahrnulo kopu detí a individuí, ktoré by si tu z toho spravili (sex)zoznamu :/ Ale možno by to tak nebolo, neviem...
@azizi Mal by sa tu zariadiť nejaký systém aby tu chodili ľudia len od určitého veku napríklad fotka občianskeho samozrejme súkromné birdzu A ak by sa tu už nejaké individuá dostali tak spojiť naše sily a napísať birdzu aby toho užívateľa vyhodili.
@lucintta Poprípade napísať bytu niečo ako motivačný list skrátka prečo sa chceš sem dostať a čo ťa k tomu vedie a ako by si bol schopný sem pôsobiť a už by birdz zvážil či by ho tu pustili alebo nie
No podla toho koho ale ako som uz spominal v minulom fore radsej by som bol keby sa vratili zablokovani uzivatelia
@azizi tiez ho trochu sledujem je to taka oddychovka no skoda teraz neviem ci nieco bude v Cesku tocit ale asi nie hovoril ze bude davat pomaly asi nejake starsie videa z Ciny s komentarom este
A kto si chce vytvoriť 10 profilov tak si vypýta telefón aj od frajerky kamarátov mamy otca sestry brata babky prababky bratranca atď ak má každý po 2 - 3 simky tak to máš hneď 10 - 15 profilov
Aj keď zase je pravda že aj tie platby by sa dali takto obísť ale svoju kartu ti predsa len do rúk nedá hocikto a ak dá tak chce vidieť načo ju chceš použiť.
Okrem toho existujú weby, ktoré obsahujú možnosť odoslať a prijať SMS na nejaké číslo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo potom by si mohol clenstvo kupit a tym ze by platil kartou by sa vlastne dalo zistit ci nejde o osobu ktora je tu uz zaregistrovana.
Je to uzavreta komunita a novy clen sa tam vie dostat, ale nema to uplne jednoduche.
A potom je tam aj take nieco ako sponzoring kto sponzoruje stranku dostane nejake body a moze si za ne zvysovat hodnost a ma aj privilegia ktore ostatni clenovia nemaju.Vie sa napriklad dostat do exkluzivnych sekcii do ktorych sa bezni uzivatelia nedostanu.
Zato cinskemu kreditovemu systemu sa musis podvolit nikto sa ta nepyta na to ci chces staci ked sa narodis v cine.
Okrem toho minule som pozeral blog jedneho slovaka zijuceho v cine a on to tam dost obhajoval lebo vraj mnohi cinania su velmi nezodpovedni a robia veci ktore by na slovensku kazdy dospely clovek uz automaticky povazoval za nonsens:
Potenciálny priebeh otvorenia brán Birdzu...
Najviac ma zaujal ten budúci maglev v Číne, ktory pôjde 600km/h. To by som bola v Prahe o chvíľku a mohla by som žiť na SK, (čo by vyriešilo všetky moje problémy), ale tu také niečo nebude najbližších 100 rokov isto
Ale keby som sa dostala k niekoľkým miliardám, určite to tu nechám vybudovať
@azizi tiez ho trochu sledujem je to taka oddychovka no skoda teraz neviem ci nieco bude v Cesku tocit ale asi nie hovoril ze bude davat pomaly asi nejake starsie videa z Ciny s komentarom este
A kto si chce vytvoriť 10 profilov tak si vypýta telefón aj od frajerky kamarátov mamy otca sestry brata babky prababky bratranca atď ak má každý po 2 - 3 simky tak to máš hneď 10 - 15 profilov
Aj keď zase je pravda že aj tie platby by sa dali takto obísť ale svoju kartu ti predsa len do rúk nedá hocikto a ak dá tak chce vidieť načo ju chceš použiť.
Okrem toho existujú weby, ktoré obsahujú možnosť odoslať a prijať SMS na nejaké číslo.