Myslíte že je správne keď vás niekto obviný že keby ste ho lúbili nikdy snim nerozídete? myslíte že človek sa môže sniekym rozísť aj bez toho aby ho prestal lubit?
Myslim si ze ak clovek niekoho miluje proste to nejde sa s nim rozist... aj ked sa vtedy pohadaju je to potom uplne jedno lebo to vlasne nic neznamena 1 hadka a ani tisic hadok proste ak milujes je to jedno nikdy sa s tym clovekom nerozides ani keby sa ja nevem co stalo... lebo nemoze sa stat nic take fakt zle nato ak ta aj ten druhy miluje on by ti to proste nespravil a ak ti to spravi potom aspon vies ze ta nemiluje a vtedy by si sa mal s nim rozist podla mna lebo ten vztah potom straca buducnost lebo ty si schopny mu tie veci odpustit ale nikdy nezabudnes ze ti to urobil. Ale ak lubis mozes sa rozist lebo lubit je nieco uplne ine ale myslim si a to som chlapec ze by som sa nikdy nerozisiel s dievcatom ktore lubim kvoli nejakej inej proste musi byt nato nejaky fakt velky dovod napr ako ked ta to dievca lubit prestane...
@1vojto1 s tym zaciatkom velmi nesuhlasim,pretoze keby som sa s niekym stale len hadala aj keby som ho nadovsetko milovala uz by ma to prestalo bavit..tie caste hadky a pomaly by to nicilo vztah
ak človek miluje, nerozmýšľa o odchode. Takže jednoznačná odpoveď je, že ak premýšľaš nad rozchodom, prestávaš k nemu cítiť lásku. Možno vám viazne komunikácia, možno máte rozdielne záujmy a názory... netráp sa preto, spravíš lepšie, ak vzťah ukončíš ako by si sa v ňom mala trápiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a myslim ze ta formulka ,,Keby si ma lubila tak sa so mnou nerozides´´ je tu len preto aby si sa citila previnilo a nakoniec sa k nemu vratila...
toť moj nazor