Zacal novy zivot a odstahoval sa do Las Vegas tam by som si cele tie roky uzival a keby som tych 500€ minul prisiel by som na Slovensko a hladal dalsich 500€ a zas od znova
500 ecok vam nikde nevezmu aj v zahranici nechcu ju brat od ludi lebo zvacsa je prave ta 500 falsovana a ani v banke by vam ju nezobrali takze by som s nou spravila asi nic
ak by som nasiel penazenku aj s dokladmi tak by som ju vratil , nikdy nevies ci ju nestratil napriklad daky postihnuty a nebude si mat ani za co kupit jest ...
@kevin@soraya viete čo? Robte si s peniazmi čo chcete, aj tak je veľmi malá pravdepodobnosť že toľko nájdete. Toto je len diskusia (myslím) založená na fikcii.
@56 minimalne to "IBA" by som vynechal, ale nemyslim si, ze cirkev je skorumpovaná. a ak niektory jej clen predsa je, tak urcite nie kvoli jej uceniu, ale kvoli ludom, ktori su mimo nej... kto sa usiluje najviac o lásku aj voci nepriatelom? toto uci Cirkev a o toto sa usilovali a usiluju pápeži - idu prikladom. a nedavaj sem "fakty", o ktorych dôkazy ma len samotný papez a bytosti v nebi. ved tí, co najviac pôsobia vo svete, ludia v médiách, politici nas "ucia" ako byt egoistom.
takmer kazdy z vas sa moze hanbit, pretoze by ste sa ani nepokusili vratit peniaze majitelovi! a keby ste sa ako majitel prihlásili, je to pod vasu uroven. a ze to dá clovek nesprávnemu, to nie je jeho vina, chcel urobit správnu vec. ale ked sa najde niekto, kto si dovoli narokovat peniaze, ktore mu nepatria, je uplne rovnaky v tejto veci ako tí, co by si peniaze nechali a pouzili hoc´ aj na dobru vec!
@6 - aj si niekedy dlhsie premyslala, preco niektori davaju peniaze na charitu? asi ani nie, lebo by si sucitila s tými, co maju toho ovela menej ako ty. a nejake spekulácie, ze existuju podvodníci, ze tie peniaze ani nepoputuju tam, kam by mohli, si nechaj pre tých, co su zatvrdnutí a vidia len svoj prospech, lebo pre mna nie je absolutne ziadny problém nájst organizáciu, ktorá by s peniazmi po moralnej stránke dobre narobila. mám priatelov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Ja by som si kúpila asi nový mobil
alebo... ja už presne viem, čo by som s nimi spravila! (intermezzový pohľad
a aj tak by ešte ostalo
k veci... sli by na zlozenie kompu
Ty si vážne blbá..
a ja by som si teda kúpila notebook
Také sumy výhradne nenosím v peňaženke..
+ Myslel som to s tým kostolom..
Peniaze, cirkev, rozum to nejde dokopy
Ja mám z teba dosť
A pozvala @dejvido -a na pizzu
A zadrbal za to 500 ečok
@warlus Nie je to môj názor,je to názor veľa ľudí...
takmer kazdy z vas sa moze hanbit, pretoze by ste sa ani nepokusili vratit peniaze majitelovi! a keby ste sa ako majitel prihlásili, je to pod vasu uroven. a ze to dá clovek nesprávnemu, to nie je jeho vina, chcel urobit správnu vec. ale ked sa najde niekto, kto si dovoli narokovat peniaze, ktore mu nepatria, je uplne rovnaky v tejto veci ako tí, co by si peniaze nechali a pouzili hoc´ aj na dobru vec!
@6 - aj si niekedy dlhsie premyslala, preco niektori davaju peniaze na charitu? asi ani nie, lebo by si sucitila s tými, co maju toho ovela menej ako ty. a nejake spekulácie, ze existuju podvodníci, ze tie peniaze ani nepoputuju tam, kam by mohli, si nechaj pre tých, co su zatvrdnutí a vidia len svoj prospech, lebo pre mna nie je absolutne ziadny problém nájst organizáciu, ktorá by s peniazmi po moralnej stránke dobre narobila. mám priatelov
permanentka do fitka a SONY VAIO CS11S/P