@feelagain skoro všetko odtial je hnus,ja tam chodím len ked majú tie sezónne burgre čo tiež nie je nič moc ale v porovnaní s tým čo majú v stálej ponuke je to o niečo lepšie
Tak chutí mi najviac kuracie, no keby sa dalo zameniť kačacie za bravčové a aj teda morčacie, tak by som to vtedy mal tip-top ...ale mäso až tak často nevyžadujem mať
ryby mam tiez velmi rada, ale nie vsetky a morske plody moc ee. divinu vobec, bravcovina ok, hovadzina tiez, ale ta je tazka a moj zaludok mi to vzdy po dobrom burgri dava pocitit ale hydina
ale potom pri Yonggukovi bravcove, lebo sak bulgogi a lakocinky asi z hydiny moc neurobim
ako mam rada aj hydinu ale ta z obchodu je hrozna, kacku mam tiez rada, hlavne do cinskeho jedla, aj hovadzinu, divinu mam rada, len to nemam moc casto, hlavne tu hydinu no a ryby tiez milujem len z toho sa vacsinou nenajem
prekvapujú ma odpovede, vždy som si myslela, že Slováci sú bravčový národ ehm sorry ak to znie divne ale podľa všetkých štatistík slováci najviac nakupujú bravčové. Pri šunkách/salámach/párkoch atd u nás veľmi neni na výber všetko je bravčové.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale potom pri Yonggukovi bravcove, lebo sak bulgogi a lakocinky asi z hydiny moc neurobim