Akou knihou by ste boli, ak by ste boli knihou???
Hororom či nejakou romantickou? alebo akou?
S obrázkami, s grafmi, dotrhaná, či úplne novučká, prípadne bez popísaných strán...Akou???
malou zapadnutou zbierkou myšlienok všetkých nevypočutých trubadúrov... a raz by ma niekto našiel v antikvariáte a daroval by ma tomu, koho má najradšej na svete. a ten by ma nosil všade so sebou...
navonok nenápadna a vo vnutri bláznivá,plná humoru,nepredvídateľná, so zápletkou, tajomná, s umeleckým podtónom, strašidelná a romantická zároveň s nečakaným záverom
Bola by som veľká, stará, ťažká, s krehkými, ručne popísanými stránkami a úžasne by som voňala
Prípadne by som chcela byť Čas žitia a čas umierania.
Alebo niečo od Douglasa Adamsa.
bud dennikom,ktoremu by sa osoba mohla so vsetkym zdoverit mozno trochu ohmatana no hlavne kvoli tomu by som vzdbudzovala doveru..alebo by som bola nejaka nabozenska kniha ,co by niekoho oslovila a mozno pomohla najst pointu zivota
Rada by som bola starou knihou, takou trocha páchnucou a zažltnutou a vo vnútri s venovaním "s láskou...". A rozprávala by som príbeh o odvážnej žene. Chcela by som stáť v každom antikvariáte. Nebola by som známa, ale keď ma raz niekto prečíta, bude ma nosiť všade so sebou.
ja by som chcela byt takou starou osuchanou od toho ako stale koluje emdzi ludmi, ako ludia hltaju jej stranky obsah,( knihy by mali stale kolovat od cloveka k cloveku no nie? )taka ktora by kazdemu cosik dala, taka zo vsetkeho trocha, mozno take napinave fantasy so stipkou vtipu a zaroven akehosik poucenia? to uz sem klbim rozpravku @titusik pekne
a preco som mala pocit ze tatoo diskusia ze sem musim kuiknut? lebo je to oknihach a este tu aj zakladatelka je shaolingirl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Prípadne by som chcela byť Čas žitia a čas umierania.
Alebo niečo od Douglasa Adamsa.
rozhodujem sa medzi svätým písmom a anglicko-španielskym slovníkom
Rada by som bola starou knihou, takou trocha páchnucou a zažltnutou a vo vnútri s venovaním "s láskou...". A rozprávala by som príbeh o odvážnej žene. Chcela by som stáť v každom antikvariáte. Nebola by som známa, ale keď ma raz niekto prečíta, bude ma nosiť všade so sebou.
@titusik pekne
a preco som mala pocit ze tatoo diskusia ze sem musim kuiknut? lebo je to oknihach a este tu aj zakladatelka je shaolingirl