DINOSAURE!
ako radsej by som sla do paleozoika, ale anajradsej ako nejaka vampyromorphyda alebo nejaky metrovy rak na súši bola nuda
osoby su mi menej zaujimave nejako no
do 19. storočia stretnúť Friedricha Nietzscheho... ale keby som mohol cestovať do doby kedysi veľmi dávno, do veľmi vzdialenej galaxie, tak by som asi chcel stretnúť Darth Revana, ale nesvätého cisára Darth Krayta
Jedného dňa spoznám všetko, tak, ako mnohí, ktorí sú už v nebi...
Boh každému, kto ma o niečo záujem z minulosti - od počiatku vzniku všetkého a všetkých, dá možnosť byť priamim účastníkom deja - obdobia v duchovnom stave, byť napr. ako píše tu Nespiacakraska pri upálení Palacha, alebo pozrieť sa na život Kryla..
Boh dáva v nebi každému možnosť prežiť akékoľvek časové obdobie, ktoré by vás zaujímalo...
a keďže každého v nebi čaká večný život, je toho času skutočne nadostač...
vlastne v nebi čas neexistuje...nie je sa čoho obávať, že by ste niečo nestihli...
a prezradím vám ešte niečo, medzi nami na zemi je takých "duchovných bytosti - anjelov, anjelov strážnych, pozorovateľov ako "maku", práve teraz aj v tejto dobe...
tiež sú zvedaví, ako žije ich rodina napr. a niektorí sú tu aj na príkaz Boha, aby pomáhali, kto prosí o pomoc, každého človeka zapisovali dobré a zlé skutky do Knihy života...je toho veľmi veľa...
čiže ak niekto povie, že v nebi je nuda, sa strašne mýli, popri práci sa môžete venovať všemožným zaujímavostiam, napr. cestovaním po galaxiách, byť pri zrode - človeka, zvieratiek, stvorení sveta - Zeme a mnoho ďalších vecí...
aby človek mohol toto všetko prežiť, je podmienkou sa vrátiť tam, kde bol stvorený Bohom - pod Jeho strechu - neba...Uveriť v Boha svojho Stvoriteľa...
také jednoduché....
"Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili..."
určite MOzart, J.S. Bach, Verdi... ale celkom rád by som napr. videl "v akcii" Hitlera... spoznať nie, ale vidieť ho resp. zažiť napr. v Norimberku na zjazde NSDAP 1938 a hlavne tych ludi, ktori ho zrali...
Hmm... asi niečo medzi renesanciou, rokokom a viktórianskou érou, vtedy to umenie bolo tak nádherne, aj by som si vyskúšala to oblečenie. Ešte aj nejaký čas pred druhou svetovou, poznať Wegenera a pozerať sa ako tá doba v takých veciach šla a je toho veľa ešte.
Ja by som chcela pobehať staroveký Egypt, faraóni, Cleopatra atď.
potom 70' - 80' roky New York, disco, drogy a štetky
a potom asi len napraviť nejaké osudové chyby z vlastnej minulosti
Ja by som chcela poznat svojich rodicov ked boli mladi. Mozno ist tak do obdobia ked este boli na strednej skole a zistit ake mali zaujmy, co ich bavilo a ake mali predstavy o zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako radsej by som sla do paleozoika, ale anajradsej ako nejaka vampyromorphyda alebo nejaky metrovy rak na súši bola nuda
osoby su mi menej zaujimave nejako no
Jedného dňa spoznám všetko, tak, ako mnohí, ktorí sú už v nebi...
Boh každému, kto ma o niečo záujem z minulosti - od počiatku vzniku všetkého a všetkých, dá možnosť byť priamim účastníkom deja - obdobia v duchovnom stave, byť napr. ako píše tu Nespiacakraska pri upálení Palacha, alebo pozrieť sa na život Kryla..
Boh dáva v nebi každému možnosť prežiť akékoľvek časové obdobie, ktoré by vás zaujímalo...
a keďže každého v nebi čaká večný život, je toho času skutočne nadostač...
vlastne v nebi čas neexistuje...nie je sa čoho obávať, že by ste niečo nestihli...
a prezradím vám ešte niečo, medzi nami na zemi je takých "duchovných bytosti - anjelov, anjelov strážnych, pozorovateľov ako "maku", práve teraz aj v tejto dobe...
tiež sú zvedaví, ako žije ich rodina napr. a niektorí sú tu aj na príkaz Boha, aby pomáhali, kto prosí o pomoc, každého človeka zapisovali dobré a zlé skutky do Knihy života...je toho veľmi veľa...
čiže ak niekto povie, že v nebi je nuda, sa strašne mýli, popri práci sa môžete venovať všemožným zaujímavostiam, napr. cestovaním po galaxiách, byť pri zrode - človeka, zvieratiek, stvorení sveta - Zeme a mnoho ďalších vecí...
aby človek mohol toto všetko prežiť, je podmienkou sa vrátiť tam, kde bol stvorený Bohom - pod Jeho strechu - neba...Uveriť v Boha svojho Stvoriteľa...
také jednoduché....
"Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili..."
Ja by som chcela pobehať staroveký Egypt, faraóni, Cleopatra atď.
potom 70' - 80' roky New York, disco, drogy a štetky
a potom asi len napraviť nejaké osudové chyby z vlastnej minulosti
A ešte by ma zaujímalo prvorepublikové obdobie tuná a chcel by som stretnúť Josefa Váchala.
A nakoniec by som sa este zjavila v satni mladeho Davida Duchovneho pocas prestavky natacania Akty X.