čo je úžasné na tom spať hore ? ajkeď dole to nie je moc bezpečné,nikdy nevieš kedy sa človek ktorý spí nad tebou neprepadne dole preto je najlepšie poschodovú postel nemať...ajtak je to detinské
ani hore ani dole lebo dole by si partnerka trieskala hlavu do stropu pri istej cinnosti a keby sme boli hore tak by sme sa asi aj tak coskoro nasli dole
raz som spala dole...teda týždeň bol to horor..furt som sa bala,že sa horespiaca osoba zobudí na mňe..také rozhegané to bolo..a ešte to nebezpečne vrzgalo
...a ktomu som mala hlavu medzi dvoma stenami..tak som sa musela otočiť..bleee
spim odjakziva dolu hore sa mi ja zle dycha neviem preco a ked si dovediem priatelku kde budem prevadzkovat sex ? hore ? "milacik prosim ta vylez si hore" odveci
Ja mám takú posteľ, že je hore a po rebríku tam idem, ale nie je poschodová. Keď som bola malá, tak som strašne chcela, ale keďže som jedináčik, tak oco mi také niečo vyrobil.
kedysi sme mali poschodovú... spával som hore a bál som sa že sa zrúbem ... našťastie sa nikdy tak nestalo, ale po čase sme ju rozložili na dve normálne...
na lyžiarskom som bola hore a velice som sa tam tlačila, lenže potom som prišla na to, že s mojou výškou sa tam ani nemôžem postaviť a celé tie postele boli také pofidérne- sa to tam knísalo, vŕzgalo... ale aj tak by som si STÁLE volila polohu nahor
ja mám doma poschodovú posteľ ale z toho dôvodu, že nemáme veľký byt a zdieľam izbu spolu so segrou.... ...a spávam jedine dole...voľakedy sme sa bili ktorá bude spať hore a ja som prehrala...dnes ma segra prosí či si to nevymeníme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
teda to vravi moj tatko
Rád fetuješ výpary?
...a ktomu som mala hlavu medzi dvoma stenami..tak som sa musela otočiť..bleee