Keby ste mohli vrátiť čas, do akého veku by ste sa chceli vrátiť? :)
Predstav si že jediný krát môžeš vrátiť čas, a vybrať si vek, do ktorého sa môžeš vrátiť. Ktorý by to bol, koľko rokov by si chcel/chcela mať? Ja by som chcela vrátiť čas, kedy som mala 19
9-12 vtedy som zažíval najkrajsie casy v mojom zivote, vsetko bolo tak lahke, bezstarosne.... stale na to spominam na tie stare dobre casy a chcel by som aby sa to vratilo
V deviatom ročníku ZŠ a na prelome 2./3. ročníka SŠ som mala také najlepšie obdobia, ale som veľmi rada, že s mnohými vecami som sa odvtedy vysporiadala a nechcela by som mať znova vtedajšie problémy (a vtedajšiu hmotnosť. a vlasy. ugh.)
3-7 !!! aj keď ževraj mamin bývalý manžel skrz svoje postihnutie (vozíčkar) nemal niekedy na mňa nervy (babka vravela...ale tak zasa treba brať s rezervou také veci) hlavne keď mám na neho a aj na mamu a celkovo to obdobie skvelé spomienky... bolo to super! ....
a potom vek odnarodenia po zhruba 12-13... aj keď od tých 8-9 to bolo troška horšie, ale som húževnatá raz dva som si zvykla, ale vtedy bol Maťko ešte snami... dokonca sme u neho bývali ...
a teraz keď vidím to číslo, tak neverím že tomu je už kurva tolko rokov!...a len raz som mu bola pri hrobe...
a kludne by som aj v tom veku zostala na veky.... len aby bol so mnou... (a vlastne vtedy sme mali aj Badinka...až teraz si uvedomujem... že vtedy sme vlastne boli hádam najchudobnejšie-krízový pol rok, chodila som vo vyťahaných starých vecoch ale bolo mi najsamkrásnejšie na svete)
nechcela by som sa...ale ak by som sa musela...tak asi rok 2004, čo som mala 12...možno presne ten jeden konkrétny deň dokonca, aby som "zmenila osud".....a ak by sa toto nedalo, tak do čo najmladšieho veku, aby som mohla byť s ockom čo najdlhšie a užiť si to lepšie
14-15, neviem presne, ale niekedy do toho obdobia, keď ma naši prehovárali, aby som nešla na gympel...ja by som ich poslúchla (a od tej chvíle by som žila šťastne až do teraz)
čo ja viem? 18-19? taký ten prelom 3,ročníka a 4, na gympli bol v rámci normy fajn. ale nechcela by som sa vracať len kvôli tomu, že to bolo "fajn". teraz je skvelo a bude lepšie, prečo ísť späť
niečo medzi 8 a 9...vtedy sa stala prelomová vec v mojom živote, ktorej som vtedy netušila...všetko je už inak... miesto,na ktoré mám najkrajšie spomienky sa zmenilo, ľudia sú starší...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A druhá možnosť asi tak 6-7. Mala som bohovské detstvo
ba naopak, skvôr by som chcel urýchliť čas, kvôli udalostiam, ktoré nás čakajú.....filip
V deviatom ročníku ZŠ a na prelome 2./3. ročníka SŠ som mala také najlepšie obdobia, ale som veľmi rada, že s mnohými vecami som sa odvtedy vysporiadala a nechcela by som mať znova vtedajšie problémy (a vtedajšiu hmotnosť. a vlasy. ugh.)
a potom vek odnarodenia po zhruba 12-13... aj keď od tých 8-9 to bolo troška horšie, ale som húževnatá raz dva som si zvykla, ale vtedy bol Maťko ešte snami... dokonca sme u neho bývali ...
a teraz keď vidím to číslo, tak neverím že tomu je už kurva tolko rokov!...a len raz som mu bola pri hrobe...
a kludne by som aj v tom veku zostala na veky.... len aby bol so mnou... (a vlastne vtedy sme mali aj Badinka...až teraz si uvedomujem... že vtedy sme vlastne boli hádam najchudobnejšie-krízový pol rok, chodila som vo vyťahaných starých vecoch ale bolo mi najsamkrásnejšie na svete)
ja extra netúžim po návrate do žiadneho obdobia, žiadne nebolo extra perfektné, ale keby áno, tak možno ked som mala okolo 9-10.
Ale asi by som sa nevrátila, mne sa tu teraz páči