Nie som nejaký typ na to vhodný, ale keby som si musela vybrať, tak okrem dieťaťa nevidím v tých ostatných možnostiach rozdiel. pre mňa by asi nezavážilo to či ide o starého človeka, telesne alebo mentálne postihnutého, ale akú má povahu. Ak je niekto zatrpknutý a robí napriek, tak sa fakt ťažko o neho starať.
Neviem čo to "staranie" všetko obnáša.. ale asi starého človeka.. lebo sú najvďačnejší keď sa o nich človek stará ale museli byť to mať v hlave pokope.. tých starých ludí čo vidím v autobuse sú milí. o malé deti sa neviem starať a staršie ktoré už vedia rozprávať a chodiť robia zle a vzpierajú sa každému. Viem nemožno im to vyčítať ale asi by som to decko musel uviazať o stoličku a posadiť pred telku inak by som došiel o nervy
to je lahke, prečo by si niekto vyberal dobrovolne že by sa staral o ludi, ktory maju nejake poruchy.. logicky by to bolo ovela ovela naročnejšie a nie každý sa na to hodi
ja neviem ja mám rada deti, ale raz som sa hrala s jedným dievčatkom čo bolo nejak mentálne postihnuté, a nebolo to niečo strašné Takže asi to mentálne postihnuté dieťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mačku
škrečka
rybičky
Nehodim sa na starostlivost o zivych ludi...
potom telesne postihnuté dieťa, telesne postihnutého dospelého človeka, potom mentálne post. dieťa, mentálne post. dospelého atď.
s tým telesným postihnutím si myslím, že by som to vedela celkom schopne zvládnuť na nejakú kratšiu dobu, dlhú už neviem.
ale radšej o nikoho..neviem sa postarať ani sám o seba, sa