Priateľstvo sa niekedy buduje a udržiava ťažšie než láska..... kto má priateľa, za ktorého by dal život, neverím že by dal prednosť láske... proste... blud
ta lebo zakisto ako ma može odjebať priateľ, môže ma odjebať aj láska ... a aj keď sa to znáša ťažšie, tak s láskou je to proste o inom ... a môj bývalý mi bol aj ako naj kamarát, takže preto asi... neviem, keby som mala viac skúseností, lepšie posúdim ...a tiež ide o to, kto je ten človek
hmm no tak otazka na filozofovanie .....najlepsie by bolo to zlucit...no co ak milujete svojho najlepsieho priatela a bojite sa mu to povedat?vtedy si clovek rozmysli ci bude riskovat priatelstvo
tazko povedat lebo ani jedno velmi pravdepodobne nevydrzi navzdy. ale myslim ze priatelstvo vydrzi viac. ale mozno to hovorim preto lebo skutocnu lasku pre ktoru by som spravila cokolvek som este nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem, ťažké .... ale asi podľa toho, kto by to bol
ak by to bol priateľ, čo mi zakazuje nájsť šťastie v láske, tak to nie je skutočný priateľ..
Predsa je to intenzívnejší vzťah, takže by som z neho mala viac ako z priateľstva.
raz mi stacilo