S pavukmi vo svetle, ak by neboli jedovate a bolo by ich tolko, aby som okolo nich dokazala manevrovat bez toho, aby som im ublizila, by som to asi zvladla. Idealne keby to boli nejake menej ble sorty pavukov a moc by po mne nelozili.
Tyzden v jednej miestnosti by som nedala.
Keby v tej miestnosti boli napr. ďalší ľudia s ktorými by sa dalo rozprávať, alebo aspoň dáke rádio, alebo hocičo s čím by sa dalo trošku zabaviť, tak to by bolo prežiteľné pavúky ee.
miestnosti plnej pavúkov... nechápem túto možnosť čo znamená plnej? čo za pavúky to sú? lebo kedy to bolo väčšie ako moje chodidlo a jedovaté, tak je to iná situácia, akoby to malo byť podobné, ako stanovačka, len by ich tam bolo o pár ks v "stane" viac
Druhá možnosť mi nepríde absolútne zlá, veď ľudia si dobrovoľne platia 25€ na deň aby sa tam mohli nechať zavrieť.
(A myslím že za tú prvú ľuďom platia...)
Horšie by bolo nechať sa zavrieť do bielej miestnosti, to by mi za hodinu absolútne jeblo.
Kto to vymyslel musel byť neskutočný psychopat...
@kaiserchief1 mame asi 2 miesta kde sú tie domy (jeden je pri Myjave) a chodí sa tam tuším na 8 dní a budeš si tam hrať na hudobnom nástroji alebo kresliť. Pozri si blog Marty Rajkovej ona o tom píše /točí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
bojim sa pavukov ale v tom druhom by som sa zblaznil.
Tak chill, bola by to zaujímavá meditácia
Tyzden v jednej miestnosti by som nedala.
(A myslím že za tú prvú ľuďom platia...)
Horšie by bolo nechať sa zavrieť do bielej miestnosti, to by mi za hodinu absolútne jeblo.
Kto to vymyslel musel byť neskutočný psychopat...