priznať sa je vrcholom sebeckosti. tomu druhému to nepomôže a kajať sa možno aj súkromne. prečo by som mala svojím špinavým svedomím niekoho zaťažovať a trápiť?
Tá posledná možnosť je kravina, to nikdy nemôžeš vedieť, ja tvrdím, žeby som toho NIKDY nebola schopná, ale pritom viem, že je to blbosť. To nikdy nevieš
kto podvedie, musi niest nasledky.. zijeme len raz.. a take nazory, ze stalo sa to snad mi odpusti, som hlupy/hlupa ze som to urobil/a je zaujimave, kedze je to o tom, ze v tej chvili ked sme priatelku/priatela podviedli sme to tak chceli tak co vlastne chceme? podvadzat alebo byt vernymi? otazka za milion centov
no ja som hlasovala tak ako som hlasovala nie preto, žeby som podvádzala ale preto, že si človek nikdy nemôže byť ničím istý...a vo vzťahoch to platí obzvlášť!!!
za poslednu moznost som nehlasoval, kedze nikdy nehovorim nikdy, ale aj tak by som ju nepodviedol.. ale ak cisto teoreticky hej, urcite by som jej to povedal..
jasné, že by som sa priznala, lebo v tom prípade by s tým vzťahom nebolo niečo v poriadku...Alebo so mnou by nebolo niečo v poriadku a bolo by nefér ťahať ho za nos kvôli niečomu, čo sa časom pravdepodobne rozpadne.
podviedla som, nechcem viac. ak clovek podvadza ma problem vo vztahu a ten by sa mal riesit. nevera nie je riesenie. a ak uz by som podviedla, nic nepoviem. ak sa ale napriamo spyta druha strana tak zatlkat nebudem.
Tretiu možnosť som sa rozhodla ignorovať a zamyslieť sa nad tým, aj keď mi to nepríde reálne. Ale na našom vzťahu milujem tú úprimnosť.. bez nej by to bolo niečo úplne iné.
ono to nie je také ružové a vždy niekto podvedie ... ja by som to priznal (+aj som to spravil), lebo to je vec, kt. sa nedá dlho tajiť a ani sa neutají
@8 nepriznat sa pozerat sa mu od oci a tvarit sa ze sa nic nestalo je vrcholom sebeckosti.. zober si z eby na to nejakym sposobom prisiel.. bolo by to lepsie pocut to od inych a potom vidi teba ako si sa nejaku tu dobu tvarila ze je vsetko ok a nic sa nestalo? tak rychlo by som ta za to poslala do certa ze by si si ani neuvedomila
uz ked ma niekto chut podvadzat aspon nech toho dotycneho necha a nech si nerobi zadne vratka..
@junkychess sa ti nezdá že kecáš trošku somariny ? tak keby ta podvádza chalan a robí to stále dookola radšej to nechceš vediet , veď nech mi to robí stále dookola a dookola veď hlavne že ja ho lúbim a ty budeš v tom že aj on teba to už ozaj sa človek nebude trápiť
@sneziteraz henko...casto som to robila v minulosti ..teraz co mam vztah tak to nerobim ani neplanujem ,pretoze sa vsetko zmenilo .. Verim ze priatel by ma nikdy nepodviedol a keby sa aj nahodou stalo tak ako som povedala co oko nevidi to srdce neboli.. keby sa to stavalo viac krat tak jasna vec ze by mi to vadilo
ked niekoho podvedieš, tak ho nemiluješ. nechápem ako možeš niekoho podviest, ak ho miluješ, ak ste zladení.. . toje nejaka choroba alebo nevieš čo chceš.. za normalnych okolnosti sa tonerobí.
@hellgirl1 ak tvojho chlapca zblizilo to ze si ho podviedla, tak pravdepodobne má dosť nasrané v hlave... a možno aj v gatiach, zrejme ma pred tebou nezdravý rešpekt, moc ho ovladaš, je na tebe závislý...to sa nedaá odpustit že nevera...spraviš raz spravíš tostále..
dokedy sa budeš klamať. chlapec je citovo nevyzrety. zlomíš mu srdce a napokon sa zajebe dakde od žiaľu to ti treba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
2, lebo by som sa jednoducho hanbila /co som to len spravila?/
3, nechcela by som mu ublizit /viem, nemala som to spraviť./
..kvak..
Viem ale, že sa to môže veľmi rýchlo zmeniť
uz ked ma niekto chut podvadzat aspon nech toho dotycneho necha a nech si nerobi zadne vratka..
dokedy sa budeš klamať. chlapec je citovo nevyzrety. zlomíš mu srdce a napokon sa zajebe dakde od žiaľu to ti treba?