kamos/ka nema ziadne dokazy ale nema dovod klamat vam, frajer/ka zase nikdy nic podobne neurobil/a a tiez nemate dovod neverit mu/jej a tvrdi ze je to uplna hlupost a nikdy by nic take neurobil/a.
aj po viacnasobnych rozhovoroch obaja tvrdia ze ten druhy klame.
ako by ste to riesili?
ak nemate frajera alebo kamosku tak si predstavte ze mate no!
NIE JE to moj pripad, len mi to napadlo ked som citala nejake ine forum
no bola by som zmätená asi by som bola piča a ponechala oba vzťahy na pôvodnej vlnovej dĺžke a po čase by sa ukázalo, kto klamal. :ehm:
minule som bola v podobnej situácii, keď som rozbitá jak cigánska hračka povedala spolužiačke, že jej frajer neni taký anjelik, jaké kokotiny rozpráva a robí. a cítila som sa potom ako debil, lebo samozrejme, že to nijak nepomohlo, povedala, že je rada, že som jej to povedala, potom aj že priznal, že dačo z toho bola pravda, ale stále sú spolu a on je proste kokot a nech ju nechá tak je to ťažké takéto veci si myslím, hlavne keď je človek zaslepený, nebude veriť ničomu.
Presne práve pre toto neriešiť nič takéto delikátne sám z vlastnej iniciatívy.
Všetko je ale o tom, že človek by mal poznať dostatočne svojho partnera a či je ten typ čo by to spravil lebo sa to dá odhadnúť ľahko. Niektoré ženy a muži majú k nevere sklony.
Niektorí ľudia zas sú prehnane verní a zaláskovaní, že si nepripúšťajú možnú neveru od partnera aj keď je to chuj. Proste toto je dosť taká zamotaná situácia.
Ak by sa kamarátka zronená v žiali obráti na mňa, že to ďalej s ním nevládze a či niečo neviem tak by som možno povedal. Ak by proste vyzerali v pohode a možno to bola nejaká skratová situácia (stalo sa to aj mne a nehanbím sa za to) tak by som to nepovedal. Ale tak mne to už vtedy škrípalo vo vzťahu a asi mesiac na to sme ukončili vzťah. A všetci sme zdraví a šťastní Bývalá to len tuší, nikdy som to otvorene nepovedal ale naznačil a ak sa stretneme v pohode sa bavíme a smejeme.
Pri poslednej priateľke viem, že je to verný typ ak je všetko fajn. Ak by možno bola nešťastná z nejakého dôvodu možno by ju niekto nalomil a namotal. Ale to by som si bol vedomý tej možnosti že tu je tak preto by som ju robil šťastnou
A ako mi raz jeden známy povedal (55ročný) na každú ženu sa nájde niekto komu podľahne. Vždy sa nájde niekto kto ju zlomí. Môže to byť dokonca aj šťastný pár a stane sa niečo také, že ju zlomí. Napríklad niekde na dovolenke z práce, školení, služobnej ceste, wellness, kolega, atď. a človek tomu nezabráni takže zbytočné byť žiarlivý
Veril by som kamošovi (musel by to byť dobrý kamarát, aby to nakoniec nebolo tak, že nás chcel len rozvrátiť a potom ísť po nej ), ale pre istotu by som si to samozrejme overil, určite by som nezačal hádku/rozchod bez poriadnych dôkazov, napr taký fb prezradí viac než dosť
ja viem byt velmi dobry detektiv a stalker ked je treba cize dovera je jedna vec ale keby som si nebol isty a cjcel by som odpovede dostal by som ich velmi lahko, lebo si vsimam velmi vela detailov a ked uz ma zaujimaju informacie tak idem cez vsetky moznosti...takze by som si overil tvrdenia oboch a potom jedno na 100% vylucil a bolo by...
ale tuto metodu pouzivam len pri velmi dolezitych veciach a ked som si velmi neisty clovekom a zacinam mu nedoverovat
urcite by som hned nevystartovala na frajera. pekne by som si to rozplanovala a zacala patrat, ja viem byt pekna mrcha ak chcem. nerobim to bezdovodne, ale bez vetra sa ani listok nepohne, takze urcite by som si preverila kto klame.
a nechala by som tomu nejaky cas (povedzme mesiac) kym by som snorila a ak by som naozaj nenasla nic podozrive tak by nasledovala vyssie uvedena konfrontacia a myslim ze podla sledovania reakcii by sa dalo rozlisit kto klame. podla mna by malokto v takej vyhrotenej situacii zachoval abslutny klud a ututlal by neveru.
ale je pravda, ze ak by kamoska nemala absolutnu istotu a len tak mi to povedala a mne by sa tym narusil vztah s frajerom keby sa ukazalo ze nic nerobi, tak by som s nou asi uz nikdy neprehovorila.
verim ze tato diskusia nadvazuje na tu predoslu, ci by sme kamoske povedali ze ju chlap podvadza - ano, ale len s absolutne nevyvratitelnymi dokazmi ktore sa nedaju popriet. inak dojebes vsetko.
@salora Dôveruj ale preveruj je motto chorobne žiarlivých ľudí Ako nič v zlom týmto vždy obhajovala jedna bývala, že proste všetko kontrolovala, sledovala ma a dávala pozor s kým sa stýkam
Záležalo by, ktorá kamarátka by mi to povedala. Mám len pár ľudí, ktorým naozaj verím a ak by to bol niekto z nich, tak ich názor by mi nebol ukradnutý. Asi by som trošku snorila a hľadala nejaké nitky, ktoré by dané tvrdenie potvrdili alebo vyvrátili. Ťažko povedať, záležalo by jednoducho od konkrétnej situácie. Určite by som to ale nezobrala ako fakt a neposlala dotyčného niekam.
@16 asi tak dpc ved ked doverujem nepotrebujem preverovat ne? strasna picovina
akoze "laska lubim ta a strasne ti verim ale ukaz mi spravy na fejsbuciku ci si nepises s nejakou kurvou"
@h8u O tom hovorím Proste ak sa mám dať s niekym dokopy už vtedy tam musí byť istá dôvera určite vzťahy by nemali byť taký hop do neznáma ... Ale zbožnujem tie nenápadné kontrolné otázky keď mi napr. prišla sms tak, že kto to bol? Ja hneď prečo sa pýtaš? Ona len tak nemôžem sa opýtať ? Skrývaš niečo že mi to nechceš povedať lebo ak neskrývaš tak mi to povieš !
Alebo citové vydieranie typu: Mali sme ísť večer s partiou von a jej sa nechcelo byť vonku tak, že ide domov a aj ja mám ísť, že nechce aby som bol bez nej A ja že prečo ? "ona nezaspí ak budem vonku a bude sa báť o mňa a o to čo robím aby som nespravil niečo" proste také keci. Aj tak som povedal idem von bude to v pohode a potom sa vytočila, že som kok Ale tak preto je bývalá
@h8u a co znamena to ze nema ziadne dokazy? Lebo napriklad ak by mi kamoska povedala, ze videla frajera s nejakou babou sa bozkavat napr., tak by som jej to uverila asi.. ale ked len podozrieva a nema preco, tak to je o inom
asi by som v prvo mradde verila frajerovi. lebo poznam jeho nazor na neveru uz len z principialnej roviny. a pokial by nemala dokazy tak niet o com. mozno by som bola ale ostrazita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aj po viacnasobnych rozhovoroch obaja tvrdia ze ten druhy klame.
ako by ste to riesili?
ak nemate frajera alebo kamosku tak si predstavte ze mate no!
NIE JE to moj pripad, len mi to napadlo ked som citala nejake ine forum
hľadala dôkazy, svedkov a tak.
minule som bola v podobnej situácii, keď som rozbitá jak cigánska hračka povedala spolužiačke, že jej frajer neni taký anjelik, jaké kokotiny rozpráva a robí. a cítila som sa potom ako debil, lebo samozrejme, že to nijak nepomohlo, povedala, že je rada, že som jej to povedala, potom aj že priznal, že dačo z toho bola pravda, ale stále sú spolu a on je proste kokot a nech ju nechá tak je to ťažké takéto veci si myslím, hlavne keď je človek zaslepený, nebude veriť ničomu.
Všetko je ale o tom, že človek by mal poznať dostatočne svojho partnera a či je ten typ čo by to spravil lebo sa to dá odhadnúť ľahko. Niektoré ženy a muži majú k nevere sklony.
Niektorí ľudia zas sú prehnane verní a zaláskovaní, že si nepripúšťajú možnú neveru od partnera aj keď je to chuj. Proste toto je dosť taká zamotaná situácia.
Ak by sa kamarátka zronená v žiali obráti na mňa, že to ďalej s ním nevládze a či niečo neviem tak by som možno povedal. Ak by proste vyzerali v pohode a možno to bola nejaká skratová situácia (stalo sa to aj mne a nehanbím sa za to) tak by som to nepovedal. Ale tak mne to už vtedy škrípalo vo vzťahu a asi mesiac na to sme ukončili vzťah. A všetci sme zdraví a šťastní Bývalá to len tuší, nikdy som to otvorene nepovedal ale naznačil a ak sa stretneme v pohode sa bavíme a smejeme.
A ako mi raz jeden známy povedal (55ročný) na každú ženu sa nájde niekto komu podľahne. Vždy sa nájde niekto kto ju zlomí. Môže to byť dokonca aj šťastný pár a stane sa niečo také, že ju zlomí. Napríklad niekde na dovolenke z práce, školení, služobnej ceste, wellness, kolega, atď. a človek tomu nezabráni takže zbytočné byť žiarlivý
a ak by to partner poprel, tak by som asi bola velmi podozrievava a snorila by som
ale tuto metodu pouzivam len pri velmi dolezitych veciach a ked som si velmi neisty clovekom a zacinam mu nedoverovat
a nechala by som tomu nejaky cas (povedzme mesiac) kym by som snorila a ak by som naozaj nenasla nic podozrive tak by nasledovala vyssie uvedena konfrontacia a myslim ze podla sledovania reakcii by sa dalo rozlisit kto klame. podla mna by malokto v takej vyhrotenej situacii zachoval abslutny klud a ututlal by neveru.
ale je pravda, ze ak by kamoska nemala absolutnu istotu a len tak mi to povedala a mne by sa tym narusil vztah s frajerom keby sa ukazalo ze nic nerobi, tak by som s nou asi uz nikdy neprehovorila.
verim ze tato diskusia nadvazuje na tu predoslu, ci by sme kamoske povedali ze ju chlap podvadza - ano, ale len s absolutne nevyvratitelnymi dokazmi ktore sa nedaju popriet. inak dojebes vsetko.
akoze "laska lubim ta a strasne ti verim ale ukaz mi spravy na fejsbuciku ci si nepises s nejakou kurvou"
@rocafella. nazor tvojho kamarata tiez moze byt mottom nejakej skupiny chlapov... napr. parohacov
Alebo citové vydieranie typu: Mali sme ísť večer s partiou von a jej sa nechcelo byť vonku tak, že ide domov a aj ja mám ísť, že nechce aby som bol bez nej A ja že prečo ? "ona nezaspí ak budem vonku a bude sa báť o mňa a o to čo robím aby som nespravil niečo" proste také keci. Aj tak som povedal idem von bude to v pohode a potom sa vytočila, že som kok Ale tak preto je bývalá
Keby mi to povedal hocikto iný ani brvou nehnem a neverím tomu pretože môjmu mužovi verím.
Ale asi je iba jedna kamoska ktora keby mi to povie tak ma zneisti.. Hocikto iny... asi by som mu neverila.