Keby vám otec alebo mama povedali : si p*ča, k*kot,k*rva, z*jeb sa,si j*bnuta p*ča/k*kot, nenávidim a podobné "krásne" výrazy ak
Kebyže mi to povie niekto z okolia tak to mám na háku,lebo som s nim kravy nepásla..ale ked to povie človek s ktorým žijete, vychovava vas, vidí ako rastiete, máte jeho gény tak sa nás to týka. Bolí to a cítime to..Ja si to nedovolím povedať ani len naj k
Tak občas sa stane, že mi niečo povedia, ale vulgárne nikdy! Myslím, že sa to ani nikdy nestane. Ale keby.......Dosť by ma to zasiahlo. Ked ti rodič povie niečo také asi to znamená, že váš vzťah je dosť chabý a ...neviem ako by som to riešil.
Áno, pre mamu som kurva, ktorá hľadá útechu v posteli. Dotklo sa ma to, veľmi, s mamou nemám taký vzťah ako kedysi. Nikto s ňou nemá taký vzťah ako kedysi, a nechcem kruto povedať, že si za to môže sama. Otec ma posiela do piče, keď je nervózny a nezvláda sa správať tak, akoby sa k dcére mal.
Rozplakalo ma to, samozrejme, aj keď možno nie presne v ten moment, možno neskôr. Ale zraniť a rozplakať vedia aj obyčajné vety. A často sú tie slová zraňujúcejšie.
Otec - to už mi je všetko jedno, ku nemu už žiadny vzťah nemám, vážne. Čokoľvek mi povie, neberiem si to už nejak ku srdcu. Ale keď ešte s nami býval, dosť som si všetko brala ku srdcu.
Mama - Ujde jej to z úst a dosť často. Hlavne ak je nervózna, nešťastná, alebo čokoľvek, čo sa vymyká z normálnej nálady. Niekedy to dosť zabolí.
@otvoreneokno Och. mrzí ma to.. Poznám to. Môj otec sa rozčúli pre každu kravinu a ja som pre neho "nič" nerobim to čo chce..a tak mu vždy padnem pod ruku ja.. Som podla neho najvacsia piča ako pozná a nenávidima a že mu ničim život..to počúva non stop..pre mňa je ako niekto kto u nas len býva...
Keď s nami tatko žil, tak som počula len to a od oboch. Teraz mi to sem tam môj milovaný otecko naškrieka do telefónu, matka mi možno dá po hube a povie to...
nechápala by som....to by boli hádam nejaký prevtelený ludia..z našich by také nikdy (dúfam , ale ja viem) nevyšlo...No to by bolo...SAK BY SOM IM DALA,,tak sa vyjadrovať..css
ja mam maminku úžasnú..hovorime si uplne všetko..kvôli mne a bratovi by urobila hocičo..ach otec no..ten si myslí, že je otec..alebo sa tak niekedy snaži správať..inokedy sa k nám správa ako k hovnám..aj k maminke aj ku mne..aj k bratovi..už dávno by som sa snim rozviedla..nuž ja s tym nič neurobím.. ale tak nebije nás- to by bolo posledné čo by urobil!!! stará sa o nás..ale hovorim...sme si cudzí
Tak ked zniecim otcovi pomaham skoro vzdy nieco pokazim naposledy ked mi vypadla vrtacka ktora mu padla na nohu..vtedy mi povedal svoje ale moc dlho ma to netrapilo po 10minutach som sa musel zacat smiat na tom
ty kks nic v zlom, ale tvoj otec je megakkt. V ZIVOTE mi rodicia takto vulgarne nevynadali. a keby to spravili, tak fakt neviem, mozno ich aj udriem. ale ked ta nebije, tak mu to vracaj rovnako. pripadne ho odpis bez vulgarizmov-ked ti najblizsie povie, ze si j*bnuta, povedz mu: "sak vies, tvoje geny nezaprem" abo take daco
keby to povedali len tak, nie v záchvate hnevu, tak by som si zobral tašku a odišiel prenocovať ku babke. pred odchodom z domu by som však asi prestrihol nejaký zaujímavo vyzerajúci kábel
zabudnuť sa nato nedá ale tak asi mnohokrát si zato môžem sama a už ma to netrápi nech si každý hovory omne čo chce hlavne je že sa kvoli ním nezmením aj keď mnoho krát je to ťašké ale mam ich na ryži
Aj keď už rodičov nemám, tak čo si pamätám, nikdy sa nič podobné nestalo.A ani si to neviem predstaviť ale jedno je isté,že v tom momente by prestali byť mojimi rodičmi.
neviem si to predstavit, ze by mi nieco take povedali. u nas v rodine panuje dobra vychova a nikdy sa doma nenadavalo nejako extremne vulgarne.
ak by sa to predsa len stalo, myslim, ze by ma to najprv poriadne zabolelo a potomby som zacala premyslat nad tym, preco sa mi dostalo tolkej "cti" a ci to mozem nejako napravit
Som rada, že viem, že nie som na tom jediná tak...naposledy mi povedala matka niečo v zmysle, že som úplná chudera bez nejakého extra dôvodu... mala nervy a zlyhala komunikácia..viem, že to nemyslela tak, ale dotklo sa ma to...a taketo sa stáva častejšie..
Tak raz som sa s ocom pohádal, tak sme si naložili do hlúpych kokotov, ale na druhý deň bolo všetko v pohode. Inak od mamy som to nikdy nepočul. Najviac ak mi povedala ty hovädo, ale to som bol ožratý skutočne jak hovädo, čiže to ani za nadávku neberiem.
Od mamy nie nikdy,na mamu nedám dopustiť,ale tato mi už tak povedal,a bratovi milión razy,aj som už od neho schytal pár silných facákov,ale akosi to od neho beriem z rezervou,lebo viem o ňom svoje...len sa čudujem mame že s ním vydržala 25 rokov...
ty jo, nečakala som, že sa toľk ľudí vyjadrí že "áno"
ale inak je to maximálne smutné, že toto dokáže zo seba vypustiť rodič, nechápem načo mají takí ľudia deti..smutné je, že či cheme alebo nie, tak nás to poznačí..
môj otec je v poslednej dobe taký, ako je, serie ma, že je to medzi nami také podivné. povedal mi to, už veľakrát, zvykne mi kontrolovať ruky a neznáša všetkých ľudí, s ktorými sa stretávam. to nenávidím najviac na svete, a niekedy mu vyletí také pomenovanie, ale ja nemám problém oponovať mu tým, čo všetko je on. vie mi to spraviť veľmi zle, ale potom napríklad máme také dni ako ten dnešný a je to fajn fajn fajn fajnový
Žijem s mamou a tá má aspoň raz za deň takého stavy už od môjho narodenia. Strašne to bolí lebo nemá na to ani dôvod mi tak hovoriť ale už po toľkých rokoch ma to nevie už ani zabolieť. Teším sa na to ako vypadnem konečne z domu.
no jasne ze to boli najviac ked nas najblizsi urazaju a nemaju niekedy ani dovod nato a neda sa to vratit spät zabudnut nato nezabudneme ani keby nevieme ako chceme.. a nestalo sa mi to len raz ked mi mama tak povedala a samozrejme ze sa to opakuje doteraz prvy krat som nevedela ako sa mam citit teraz to uz beriem ako normalnu vec uz sa ani nad tim nepozastavim
neustale od maminy počúvam ,že ma naozaj nenávidí... a nech už sa odsťahujem a podobne ale na to som si už zvykla .... neriešim ... a oco ? ten len zozúri riadne na mňa navrieska ale nič škaredé mi nehovorí ....
uff dobre vediet že v tom nie som sama, ale hrôza, že je až toľko ľudí čo majú takých rodičov..možno sa raz uvedomia a prídu na to čo maju..kym niekto nemôže mať deti..iný si ich neváži...taký je tento svet
niekedy sa stane ze na mna vyhodia pekne nechutne slova, ale vacsinou je to pod vplyvom zlej nalady alebo ich nieco vytocilo(resp.niekedy ja xD) ale co uz..podla mna v kazdej rodine to raz padlo... niekedy to zaboli,hlavne ked to clovek necaka
@niklinka neboj sa, nie si sama... môj otec mi nadáva stále a nie zrovna vyberanými slovami, že som pi...a a pod... a najlepšie je že totálne bezdôvodne... pretože mu nič nerobím ani nerobím žiadne problémy... proste nadáva každému a všektým,. ja to vôbec nevnímam už, keby som mala kvôli tomu plakať tak nič iné nerobím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Rozplakalo ma to, samozrejme, aj keď možno nie presne v ten moment, možno neskôr. Ale zraniť a rozplakať vedia aj obyčajné vety. A často sú tie slová zraňujúcejšie.
a povedala som, že to už viackrát nechcem počuť
Mama - Ujde jej to z úst a dosť často. Hlavne ak je nervózna, nešťastná, alebo čokoľvek, čo sa vymyká z normálnej nálady. Niekedy to dosť zabolí.
Aj kvôli tomu zo mňa vyrástlo to, čo som.
Mám ďalší dôvod ich nenávidieť.
Ale radšej ich mám hlboko v piči.
A nie,nikdy,neviem si to predstaviť.
Škoda, že mi nepovedala zajeb sa, som mohol mať pokoj
ale horšie beriem, keď mi matka povie, že som feťák a podobne..
pretože "ty p*ča" a podobne si občas o nej musím pomyslieť aj ja....
ak by sa to predsa len stalo, myslim, ze by ma to najprv poriadne zabolelo a potomby som zacala premyslat nad tym, preco sa mi dostalo tolkej "cti" a ci to mozem nejako napravit
Pojebal by som ti usta.
Keby mi to povedala mama nwm asi idem do izby a zafajcim si nech nemam depku
vychovali si ma tak, aby mi to nemuseli povedať
ale inak je to maximálne smutné, že toto dokáže zo seba vypustiť rodič, nechápem načo mají takí ľudia deti..smutné je, že či cheme alebo nie, tak nás to poznačí..
@salora presne! primitív je ideálne pomenovanie!