@mm47 ak by chceli natočiť záverečnú epizódu tak by som si zahral toho psychopata čo ich tam všetkých povraždí spôsobom ako z béčkového amerického hororu
OK teda, pre vysvetlenie berme môj mierne nadnesený výrok úplne doslovne a prenesme sa do sveta jeho logiky:
Používaš nesprávny predpoklad, že niečo také by malo existovať.
Vyjadrenie, že nejaký seriál(mediálny výstup) je ako stvorený pre ľudí bez ideálov neznamená, že musí existovať aj nejaký seriál(mediálny výstup), ktorý je ako stvorený pre ľudí s ideálmi.
@tunidlo hej, len potom bol vlastne tvoj koment zbytocny, pretoze ak neexistuju medialne vystupy pre ludi s idealmi, znamena to, ze vsetky medialne vystupy su apriori pre ludi bez idealov. a tym padom si mal ked uz tak napisat "herectvo je pre ludi bez idealov".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja fakt nechapem jak moze byt niekto tak debilny ze take sracky pozera
ale keby som nejakú rolu dostala ... je jedno v akom seriály tak by som porozmýšľala
jeminenku ...
ALE nesmela by som tam nič mať so žiadnou postavou. Nechcem mať psychickú traumu
jáj, a hej, keby som ešte mala nejaké stopové množstvo hereckého talentu.... ale tak to by až taký problém nebol, keď môže byť herečkou napr. ráková.
@tunidlo a ake serialy su vyhradene ludom s idealmi?
Nemyslím, že také sú.
Čisto z dôvodu, že také nemajú prečo vzniknúť.
Podľa mňa seriál nemá dôvod byť vyhradený ľuďom s ideálmi.
a naviac ten seriál pozerá asi štvrtina Slovenska, čo je dosť, takže super
OK teda, pre vysvetlenie berme môj mierne nadnesený výrok úplne doslovne a prenesme sa do sveta jeho logiky:
Používaš nesprávny predpoklad, že niečo také by malo existovať.
Vyjadrenie, že nejaký seriál(mediálny výstup) je ako stvorený pre ľudí bez ideálov neznamená, že musí existovať aj nejaký seriál(mediálny výstup), ktorý je ako stvorený pre ľudí s ideálmi.
teda axom to cele spravne pochopil
Nie, neznamená.
Totižto nie každý mediálny výstup na sebe musí mať nálepku "pre ľudí s ideálmi", alebo "pre ľudí bez ideálov"