ja som dala že púšť a potom ma napadlo že som bola už dva krát hospitalizovaná kvôli dehydratácii tak kam to chcem ja ísť radšej džungľa len si neviem vybrať medzi uštipnutím hadom alebo roztrhaním šelmou
@n0win0u to ma neprekvapuje, ty si nepočul o veľa veciach. Snehová púšť je napríklad antarktída. Neviem teda či sa to nazýva práve snehová púšť. No každý normálny človek by to pochopil
@semhamforas mna zase vobec neprekvapuje, ze ty si doslova epicky kokot, co podla tvojho komentu kazdy clovek pochopi.. normalne sa pytam.. odpoved.. nulova.. nikde sa tak nespomina, preto sa pytam.. zato ty dokazes zase najst trhlinu v mojich vedomostiach uz len koli tomu, ze som jeden z tych, ktori do teba radi zapicuju.. aspon mam uz totalne jasno a vidim tvoju serioznost, nech sa clovek chce dozvediet od teba cokolvek, tvoja reakcia je maximalne neobjektivna.. ale z toho ta neobvinujem, tiez mam tendencie robit nieco podobne, len pre mna su tieto tendencie aspon racionalane..
smiem sa spytat, teraz skutocne seriozne, kde si prosimta videl nazov, alebo pomenovanie, ladovcov , resp. kontinentov ( ladovych ) [ obviously spominas obe ], ze kde je takto udany ich nazov, resp preco by som mal cakat, ze to takto je..napriek tomu, ze domysliet som sa vedel, ale velmi ma zaujimalo, co pouzijes ako priklad, k tvojmu, velmi sofistikovanemu popisu niecoho, co jednoducho sa mi nepaci, alebo s tym suhlasit nemozem.. nech sa pod zem prepadnem, ak je to krivda.. ale skutocne ma to zaujima..
este raz, fakt keby to napise ktokolvek, tak ma to zaujima, aj ked odpoved od teba bola skutocne velmi lahko predvidatelna ( obviously )
@semhamforas napriklad co ma najviac na tebe zaraza, je, ze koli tomu, ze niekto, kto nesuhlasi s tvojim nazorom, musi byt pre teba okamzite clovek, ktory nerozumie vela veciam, nechcem byt trufaly, ale bez ostychu a nejakej samolubosti, ti mozem tu prehlasit, ze som si isty, ze ta "prestim" vo vela odboroch, co sa tyka vseobecneho "knowledge-u" alebo ako to nazvat, avsak tvoj pristup ti neberiem, ide vzdy len o tvoj pohlad.. ide o to, ze ja tvoj, nech ho zatracujem, a picujem nanho ako chora vrana, sa snazim ho aspon pochopit, alebo resp. aspon ti ho mozno vyhovorit.. s cim ty taktiez nemusis suhlasit ( co obviously robis ) ale nedokazes, alebo nechces, alebo nemozes poskytnut rozumny argument, mozno len pre mna, mozno pre teba su tvoje argumenty dostacujuce, ale ked sa na to pozriem zase z globalneho hladiska, tak potom asi skutocne mam problem pochopit bud, co je globalny a nestranny pohlad, alebo skutocne subjenktivna demencia, doslova srsiaca z niektorych tvojich nazorov... ( mojich ) tak sa ta zase pytam, ze kde je chyba, ak vo mne, vysvetli prosim, ak nie, tak vysvetlim
@n0win0u ty sa normálne pýtaš? Ja som i normálne odpovedal. Použil som hádam jedinú nadávku? Nie. Ty zato rovno v prvej vete. A aj eby som použil, tá tvoja otázka bola úplne jassné kam ako obyčajne smeruješ-pokúsiť sa zo mna spraviť kokota. No nedaj bože aby tebe chudáčikovi niekto ublížil mojko moje...
Teraz k veci:
Púšť je úšť je krajinná forma alebo región, na ktorom sa vyskytuje veľmi málo vodných zrážok - menej než 250 mm ročne.
Teraz troška z geografie antarktídy :Antarktida je nejchladnější kontinent na Zemi. Podnebí je extrémně studené, v centrálních oblastech navíc extrémně suché, kde spadne pod 50 mm srážek ročně.
No a nakoniec pár stránok, kde sa dočítaš o arktickej púšti:
Čiže názvy sú očividne rôzne. Polárna, arktická, mrazová, snehová. No stále sa jedná o púšť, kde je sneh.
Odpoved odomna bola lahko predvídateľná? Ak by sa ma opýtal niekto, kto v hlave nemá nasrané a viem že na mna reaguje normálne, aj by som mu normálne odpísal. No ty si bežne ideš z niekoho robiť piču aj pri veci o ktorej vieš hovno.
@n0win0u jojojo, ja som kokot a ty si čokoládová roláda. Chápem a neberiem ti to. Ani s tebou neplánujem súťažiť v šťaní, nestojíš mi za to
Do budúcnosti na mna prosím ťa nereaguj. Očividne si vo všetkom múdrejší ty a logicky máš teda aj vždy pravdu. Hádam uznáš, že je zbytočné sa s inteligentom ako si ty vôbec hádať. Zvlášť keď sa jedná o debila môjho kalibru
@n0win0u a ešte do tretice. S mojími názormi tu nesúhlasí vela ľudí. Povedal by som ze väčšina z ľudí, čo ich mám vo friendoch a nemám problém sa s nimi normálne baviť. Napríklad aj taký mm47 je úplne proti mojim názorom, no inak ho považujem za fajn típka. Čiže čo tu ty za kraviny píšeš nemá obdobu. A ukazuješ tu tým akurát svoju vlastnú demenciu. To si vážne tak obmedzený že si myslíš, že sa bavím len s ľudmi, čo majú také isté názory ako ja?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a toto ma prinutilo sa isť napiť
nie nie radšej džungľu
Inak radšej džunglu, myslm že týždem by sa prežiť dalo
ja by som si vybral dzangl
smiem sa spytat, teraz skutocne seriozne, kde si prosimta videl nazov, alebo pomenovanie, ladovcov , resp. kontinentov ( ladovych ) [ obviously spominas obe ], ze kde je takto udany ich nazov, resp preco by som mal cakat, ze to takto je..napriek tomu, ze domysliet som sa vedel, ale velmi ma zaujimalo, co pouzijes ako priklad, k tvojmu, velmi sofistikovanemu popisu niecoho, co jednoducho sa mi nepaci, alebo s tym suhlasit nemozem.. nech sa pod zem prepadnem, ak je to krivda.. ale skutocne ma to zaujima..
este raz, fakt keby to napise ktokolvek, tak ma to zaujima, aj ked odpoved od teba bola skutocne velmi lahko predvidatelna ( obviously )
( alebo ja neviem, mmmmmkay )
dik
Teraz k veci:
Púšť je úšť je krajinná forma alebo región, na ktorom sa vyskytuje veľmi málo vodných zrážok - menej než 250 mm ročne.
Teraz troška z geografie antarktídy :Antarktida je nejchladnější kontinent na Zemi. Podnebí je extrémně studené, v centrálních oblastech navíc extrémně suché, kde spadne pod 50 mm srážek ročně.
No a nakoniec pár stránok, kde sa dočítaš o arktickej púšti:
» polar.prf.jcu.cz/data/data%20jos...
No a tuná to nazývajú mrazovou púšťou.
» cs.wikipedia.org/wiki/Arktida...
Čiže názvy sú očividne rôzne. Polárna, arktická, mrazová, snehová. No stále sa jedná o púšť, kde je sneh.
Odpoved odomna bola lahko predvídateľná? Ak by sa ma opýtal niekto, kto v hlave nemá nasrané a viem že na mna reaguje normálne, aj by som mu normálne odpísal. No ty si bežne ideš z niekoho robiť piču aj pri veci o ktorej vieš hovno.
nemáš začo
Do budúcnosti na mna prosím ťa nereaguj. Očividne si vo všetkom múdrejší ty a logicky máš teda aj vždy pravdu. Hádam uznáš, že je zbytočné sa s inteligentom ako si ty vôbec hádať. Zvlášť keď sa jedná o debila môjho kalibru