Nuž, nemám žiadnu najobľúbenejšiu hviezdu, ale keby je na ulici nejaká Alfa Centauri tak asi dosť hysterčím, popravde... aj keď by som to asi nestihla.
Ja by som zozbierala všetku nadprirodzenu silu ktora sa vo mne skryva a Matta Bellamyho by som uniesla a znasilnila bez akehokolvek zavahania. za tu spomienku by mi to fest ze stalo.
to mi pripomina pred 2 rokmi hodinu pred koncertom yyy sme sa rozpravali pred klubom ze keby isiel okolo nick tak ako by kamoska zareagovala a povedala ze by zacala kricat...no a o 10 minut prisiel a ona pustila taky vreskot a ze: niiiick!!
@kolini keby že vidíš aký mix mám v mp3 tak by si si myslel že mám rozdvojenú osobnosť Napríklad po Lordi-m si kľudne vypočujem Katy Perry a potom nejakú klasiku..napríklad husle..u mňa úplne bežné
@kolini ee, ja som myslel tak ze pocuvat muse a po nich billy talent alebo pocuvat senzus a po nom metallicu neni zdaleka taka hroza jak pocuvat beethovena a pri tom citat koliniho xD
pamätám si na obdobie, keď som často stretávala v meste človeka, ktorého som nesmierne obdivovala a dá sa povedať, že som ho považovala za hviezdu, to som vždy len tak prešla okolo neho, občas som sa mu pozdravila atď...a on ma vždy ignoroval (doteraz sa na tom smejem .. potom som sa s ním stretla na jednej akcii tak ma len tak napdlo, že sa ho pojdem spýtať nejakú blbosť, dajme tomu či pozná jedného môjho známeho, lebo mali rovnaké priezvisko...samozrejme, nepoznal, ale zoznámili sme sa a potom sa mi už aj na ulici zdravil ...a o pol roka sme začali spolupracovať
keby na ulici vidim Darona Malakiana, tak ho na mieste v sekunde pretiahnem a predtym by som samozrejme odpadla od nechapania, preco ho vidim na ulici a medzitym by som este pouvazovala
a tak možno na harryho pottera by som skočila, ale inak asi tak diskrétne, potichučky by som sa vytešovala, obdivovala, očami oblizovala ako martina pyca rauscha, celkom som to zvládla pred rokom... iný prípad by bol, keby bol dav hlučný, strhol by ma určite, vidieť trebárs naživo skupinu hercov z dákeho svetového formátu, ľudia jačia, chcela by som to zažiť
tak podľa toho, čo je pod pojmom "hystericky" myslené... ale keby to bola taká hviezda, že fakt pre mňa veľmi veľká...asi by som len zostala stáť s otvorenými ústami a neverila poprípade, keby som bola s niekým tak by som povedala "drž ma! lebo ho na mieste znásilním!" takže tak
pri mojom zivotnom stasti by som si ich ani nevsimla a urcite presla okolo nich akoby nic a zaregistrovala to az vtedy, ked by mi niekto povedal: vsimla si si, ze tam bol XX?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
okrem neho by ma nikto az tak nedojal (mozno clen inekafe s ktorych hudbou zijem doslova cely zivot)
Na mieste by ma jeblo, keby mi oproti ide Alexi Laiho.
Ja by som zozbierala všetku nadprirodzenu silu ktora sa vo mne skryva a Matta Bellamyho by som uniesla a znasilnila bez akehokolvek zavahania. za tu spomienku by mi to fest ze stalo.
a smej sa
ja by som asi tiez krical
a predstav si že ja mám rada Rihannu aj Billy talent
a to druhe.. tym by som sa zrovna nechvalil =D
@tikalok minimalne v mnozstve casoveho priestoru na programe STV 1
@flyleaf ja tiez len si z nej utahujem.. kazdopadne billy talent su overrated a pocuvaju ich len teenageri a odrastenejsi teenageri
ty sa nevieš rozhodnúť kde bývaš?
preco by som nevedel? ten udaj je pravdivy
takže ty bývaš na letisku
(už sa mi to stalo )
@flyleaf grandiozna dedukcia =D
ale zrejme by som nebola schopna normalneho slova, v anglictine uz vobec nie
veď ja vaše "veľké hviezdy" sú len ľudia, ktorý sa od vás ničím nelíšia tak nechápem, ako môže niekto odpadávať alebo vykrikovať pičoviny...