nooo tak niektorý sú tam dobrý...čo ja viem...tak na Lady Gaga by som sla rada na tu jej šou kuknúť čo ona robí na koncertoch....ale ako ja radšej chodím na koncerty interpretov ktorých môžem počúvať stále dookola.....ona mi už lezie aj trochu na nervy keď odvšadiaľ vreští......ale chýba mi tam aj tak moja oblúbenkyňa Natasha Bedingfield....tá je fakt dobrá a takisto aj jej brat Daniel Bedingfield...to sú proste ľudkovia krotý si zaslúžia podľa mňa obdiv lebo to nie sú len rýchlo kvasené vyumelkované hviezdy......ako tak napríklad Jonas Brothers.....nemám komentáre k takýmto veciam....ale Bedingfieldovci rulez.....
hen zas niektori kritizuju ze aky vyber a tym vlasne aj nadavaju na ludi co to pocuvaju je to kazdeho vec co pocuva... si myslite ze clovek musi byt podla vas presne alebo co ? ak nekdo pocuva co ja viem lady gagu a nwm co uz je prijebany alebo co ?
Súhlasíš so @spekacik -ovým názorom, ktorý hlása hudobnú slobodu a zároveň nadávaš na všetkých, ktorí počúvajú "hitparádové sračky" a za jedinú dobrú hudbu považuješ tu svoju
@ 30...chester spieva super nazivo nechapem co tu trepeš.. ..si porovnaj s inymi tymi super hviezdami co nazivo spievaju stokrat horsie jak ja pri vysavaci...
@35 neviem ako som ich mala nazvať...celebrity...spevaci...?...podaktori ani poriadne spievať nevedia.. a celebrity tiež nie je prave super nazov,,a viem že ani hviezdy,,ale to neje podstatne v tejto ankete si myslim..nabuduce sa opytam,,ktorý z tychto ludii..
@40...ja som nemyslela prave tieto tu možnosti že nevie niekto spievat z nich....ale ked si zoberiem celkovo tych spevakov a tak..a hviezdy ako Paris Hilton napriklad...tak ked ta vie spievat tak ja žerem seno.......aa spomedzi tychto "hviezd" ak sa nemylim tak napriklad tiesto..neje spevak,,ale DJ..takze.. asi tolko...
ale zasa,,treba povedať,,že niektore hviezdy vedia urobiť ppc pesnicku aj bez toho zeby tam nejak vynikal prave ten spev...ked si vezmem napriklad rihannu,,mne sa nejak moc jej hlas nelubi..ale jej songy su fajn...
zasa linkiin park,chesterov hlas milujem..ale zasa niektore songy nemusim.....
hudba nie je len o speve..ale o zosuladeni vsetkeho dokopy...
@deraina ok takže Robbie Williams nič? spieva od roku 1990 takže za týchto takmer 20 rokov nestihol dokázať naozaj nič...
Pussycat Dolls? lídrová speváčka Nicole Scherzinger spieva od roku 1999 a ešte omnoho skôr predtým ako sa vôbec stala členkou Pussycat Dolls spolupracovala na celkom zaujímavých projektoch v ktorých dokázala, že spievať naozaj vie, napr. tento:
pokračujeme skupinou Elán... ak si odmyslíme pooperačný stav Joža Ráža tak na Slovensku spevák s lepším rozsahom ako je on nikdy nebol
Dj Tiesto? ok on nie je spevák, to je jasné ale svojej profesii sa venuje už viac ako 20 rokov, takže takisto nestihol nič dokázať máš pravdu
Avril Lavigne? spieva od roku 1999 a vie hrať aj na klavíri aj na gitare a dokonca ako predviedla na svojom novom DVD, tak vie aj niečo zabubnovať...stále málo? pokračujeme...
Pink? spieva od roku 1995 a k sólovému spevu sa dostala až o 5 rokov neskôr..dovtedy bola vokalistkou niekoľkých väčších hviezd ako napr. Diana Ross
myslím, že by to aj celkom stačilo...čo poviete ľudia?
@42 moja a ty si niekedy pocula rihannu ked p.cujes??? kks sa uvedom..povec ze ju nemas rada ale nevrav ze nevie spievat...no zboznujem tieto detiska... vypocuj si jej koncert a potom sem mozes napisat bodku,jo moja??
avril nemusim, nehovorim, ze je zla, ale nie je to moj styl.. pink sa mi paci asi najviac zo vsetkych.. a na lady gaga by som nesla, ani keby mi zaplatili odpudzuje ma na nej vyzor.. a so zatvorenymi ocami na koncert nepojdem
Z tohto velmi obmedzneho vyberu "pocuvam" viac menej len Avril a aj ta nevie spievat, ale na koncert by som sa snad premohol (asi len koli tomu, ze sa mi paci)..
noo tak to si v poodstate zoadnu poriadnu kapelu nepovedla .. aspon ze twen linkin park si tam napisala .. i ked nove vweci az tak bars nemusim .. skorm tie starsie
@noregrets Prečo myslíš? Sú skupiny, speváci a speváčky ktorých časy najväčšej slávy boli zhruba v dobe, keď boli moji rodičia deti, prípadne pubertiaci a dosť z nich poznám... To že som ich nezažila priamo neznamená, že tú hudbu nemôžem poznať, počúvať, mať rada, prípadne hodnotiť (Aj keď... neviem prečo boli v sobotu mamina s tetou v šoku, keď zistili, že poznám skupinu Boney M a ich pesničky mám dokonca celkom rada O_o )
@galinka veď hej nie všetci, ale u väčšiny dnešnej mládeže sa stretávam s postojom, že majú 15 rokov poznajú 3 pesničky od skupiny, alebo speváka extra triedy ktorý tvorí 20 rokov a napíšu, teda povedia že nič moc Ja keď nejakú skupinu nepoznám naozaj dobre z minulosti tak sa o nej nevyjadrujem radšej...Samozrejme keď niekto počúva napríklad aj 80-te roky a vyzná sa do nich tak má k tomu čo povedať.
Niesom Jonas Brothers posadnutá ale keby som si mala vybrať tak ich koncert. A neviem prečo vždy ma lákalo dostať sa na ich koncert. Mohli by dojsť na Slovensko aj keď asi moc ľudí by na ten koncert nedošlo.
Linkin Park maju fajn skladby , ale nebolo by to pre mňa. No chýba mi tu Paramore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
pýtam sa,,že keby mate na vyber toto..ta vyberajte z toho... ja viem že tu mohli byť aj lepšie hviezdy..
no lol...
ani pink neje zla...
zaujmave, ze ked niekto zaklada podobne ankety, tak v moznostiach su take komercne sracky, ze sa to snad ani neda nazyvat hudbou...
nepaci sa mi ako ludia doslova zeru, kadejake radiove hitparadove sracky, co hraju kazdych 15 minut dookola a dobra hudba ide bokom...
Súhlasíš so @spekacik -ovým názorom, ktorý hlása hudobnú slobodu a zároveň nadávaš na všetkých, ktorí počúvajú "hitparádové sračky" a za jedinú dobrú hudbu považuješ tu svoju
studio a podium je rozdiel
a na ich koncerty by som preto radsej ani nesla, by sa mi znusili aj tak
a ked teda za jedinu dobru hudbu povazujem tu svoju, tak aka je ta "moja hudba" ked ma tak dobre poznas?
zasa linkiin park,chesterov hlas milujem..ale zasa niektore songy nemusim.....
hudba nie je len o speve..ale o zosuladeni vsetkeho dokopy...
Pussycat Dolls? lídrová speváčka Nicole Scherzinger spieva od roku 1999 a ešte omnoho skôr predtým ako sa vôbec stala členkou Pussycat Dolls spolupracovala na celkom zaujímavých projektoch v ktorých dokázala, že spievať naozaj vie, napr. tento:
pokračujeme skupinou Elán... ak si odmyslíme pooperačný stav Joža Ráža tak na Slovensku spevák s lepším rozsahom ako je on nikdy nebol
Dj Tiesto? ok on nie je spevák, to je jasné ale svojej profesii sa venuje už viac ako 20 rokov, takže takisto nestihol nič dokázať máš pravdu
Avril Lavigne? spieva od roku 1999 a vie hrať aj na klavíri aj na gitare a dokonca ako predviedla na svojom novom DVD, tak vie aj niečo zabubnovať...stále málo? pokračujeme...
Pink? spieva od roku 1995 a k sólovému spevu sa dostala až o 5 rokov neskôr..dovtedy bola vokalistkou niekoľkých väčších hviezd ako napr. Diana Ross
myslím, že by to aj celkom stačilo...čo poviete ľudia?
ne ne čo ste...ale zahlasoval som za nich len tak spici nech tam aj fialova farba je ...
keby že som vyhral ci dostal ci co dva listky tak ich predam a za tie prachy si kupim listok na prodigy
tiesto zahral v dopleri uplne brutalne nechapem preco sa to ludom nepaci. najlepsie BT na akom som bol asi aj najelpsia akcia aku som zazil.
na tiestovy som bol uz 3 krat a teraz bude v kosiciach keby ste chceli ist tusim v juni ci kedy to ma byt. okolo 500sk by mal stat listok
ale tak na oddych od trancu by som skusil asi linkin park ale aby zahrali aj stare veci ten novy album sa mi moc nepaci
@49 Eláni koncertujou!!!
no inak slaby vyber...kebyze mozem zak idem na SEX PISTOLS ale niekedy ked boli mladi
Aj mi niekto dá tie lístky?
Linkin Park maju fajn skladby , ale nebolo by to pre mňa. No chýba mi tu Paramore