tak to musíš vedieť to heslo.
napr. môj notebook aj keby máš normálne zapnutý (napr. že by som ti ho požičala), tak heslo aj tak nezistíš, jedine, by si musela mať môj odtlačok prsta ale aj to by si ho mohla jedine zmeniť a vedieť to predošlé heslo
ake heslo??? misliiis na stranku aby sa ti otvorilo tvoje konto osobnee?? ak myslis to tak chod do ovlaadacieho panela a tam daj zmenit heslo na konto...
@crew nie nie,mne otec zaheslil ten môj a ja už strácam nerv a musím to dať preč a totok je normálny pc nie notebook tu odtlačky nič nesníma tu su normál heslá...
@crew nie ale je názoru že kebyže mám voľný prístup tak tma sedím celý deň,pritom som ho mala x krát už čo som heslo uhádla a nebola som tma o nič dlhšie,normálka 2 hodinky priemerne za deň,vieš on má pocit že ja tu enviem čo robím.....ako každý rodič skoro,ale tka cháp,niekedy si potrebujem pozrieť aj keď on práve nieje doma a tka vteyd to ej problém
aAAAAA už viem v čom je ten PROBLémm !!! nemáš šancu si to heslo navrátit...no mas nejakuu aale to az potom ti povem
Tvoj oco si dal ze je veduci v tych strankach.. to znamenaa ze on ti nevie heslo..Ale moze vymazat hocijaky ucet.. a keby nahodou si sa dostala na jeho stranku tak si vytvor strankua jeho daj podradenuu a tvoju nadradenuu a potom je beznadejny on!!
no neviem... 2000/XP/Vista to už majú pomerne dobre zabezpečené... aj keď počul som už o utilitkách čo by heslo zistiť dokázali, ale bolo to už dávno a tiež to nie je so 100 percentnou istotou...
@jokel ako ešte raz?pomaličky čo mám robiť? veď ja som teraz v jeho adminovskom účte,cezeň som prihlásená iný tu ani neni...a teraz čo ďalej?mám si vytvoriť účet a čo?
@ada051 takze daj si ovladaci panel potom uzivatelske konta a vytvorit konto ked ho budes mat tak potom daj zmenit konto a tam ti naskocia konto oca a stuknes nanho potom tam daj zmeniť tip konta a daj obmedzené aaa tvoje daj administratívne a ocove konto je v riti
To je síce pekné, ale myslíš, že si nevšimne, že nemôže inštalovať programy a kopu ďalších vecí ? Skôr či neskôr ju prinúti vrátiť to do pôvodného stavu.
no ved si ucet novy sprav..ale ked je on spravca alebo jakosatovola tak aj tak ti moze to heslo na tvojom ucte novom zmenit bez toho aby vedel tvoje stare heslo..no je to ťažkéé
moc som ti neporadila tak sorry ja mam zas na otlačky prstom
haha, 13 ročný hacker tu radí 16 ročnej hackerke super rozhovor. Hlavne že ani jeden poriadne nevie čo píše. Ale musím uznať @jokel že niečo vieš @ada051 - jediný "nenápadný" spôsob ako sa nabúrať do počítača, je zistiť otcove heslo. Ked si vytvoríš nové konto, tak otec pri zapínaní počítača uvidí, že sú tam 2 kontá, prihlási sa ako admin a vymaže ti ho znova Ale ked prídeš na jeho heslo, tak sa môžeš prihlásiť aj ked nie je doma. Jediný spôsob ako ťa potom bude môcť odhaliť je, keby ťa nachytal za PC ( pochybujem že má nejaké sledovanie PC nastavené ) alebo žeby si všimol že sa niečo zmenilo - tak by ho mohlo napadnúť že niekto bol za počítačom. Ako zistiť heslo na administrátorský účet tu písať nebudem, nemusí to každý vedieť prepáč len som ti vyjasnil možnosti a dôsledky a ešte som zabudol aby nebol nikto múdry - možnosť vytvoriť nové konto, to konto prehlásiť za administrátorské s novým heslom, a otcove za užívatelské obmedzené som vylúčil, lebo predpokladám že to by malo horšie následky takýto pokus
Hh... Jake riesenia... Vytovorit si vlastne konto
Je tu možnost že vyčistíš klavesnicu a potom zobereš otlačky prstvo a poradie už musíš uhádnuť.
Inac sa samotne heslo neda zistit teda dalo by sa keby si vedela pracovat z niakymi systemovimy srandamy...
To radšej pekne popros fotríka nech ti ho odhesluje. lebo ked si spravis vlastne konto tak sa akurat viac nasere a zobere ti kábel =P A može ist ...
@security69 toto je gól tak on tu bude mne do hackera nadávať ..a šak si prečítaj otázku najprv to už aj ja viem že potrbeujem heslo otázka je ako ho zistiť,ha kebyže ho viem tak tu envediem tento zmysluplný rozhovor
@wolwos nom to som už skúsila že som natrela klávesnicu tenkou vrstvou krémom na pleť a potom som uhádla ale naposledy to zistil tak si poutiera predtým vždy klávesnicu takže tak
@jokel - keby mne moja dcéra zaheslovala PC, tak by som ju nie len že už nikdy za ten počítač nepustil, ale ešte by dostala aj domáce väzenie čo sa tu snažíš riešiť ? a navyše - keby to spraví mne, tak to zmením behom 20 minút. Zruším ti tvoje nové super natešené konto, a spravím ti také, že ked sa prihlásiš tak jediné čo si pustíš bude Solitaire akože čo si má dokazovať, a bojovať proti otcovi ? preboha vidieť že máš 13 rokov
Chcem upozorniť že tie rady typu nové konto sa zamietajú lebo aj keď to nerada priznávam (keďže mi tu nadáva do hackerov)@security69 má pravdu a ja pokušať život nejdem,resp. normálne by mi ho zrušil a koniec a takto aj 50 krát zas a znovu,kebyže viem heslo dajme tomu tak on je spokojný pretože to nebdue vedieť a ja bo budem môcť sem ísť keĎ budem potrebovať,a nepindaj do jokela on s asnaží pomôcť keď už nič viac berme aj to...lepšie ako nič....niekedy
Takže, ak je to heslo v BIOSe, je jedna možnosť, rozmontovať komp a resetovať BIOS
Ak je to heslo vo Win, tak priznajme, nieje fér, že ti to radím, ale dá sa to nasledovne:
stiahni si
Ophack Live CD » ophcrack.sourceforge.net/download.php...
vypáľ ho ako bootovacie CD (napr. v NERO-vi)
a vlož ho do mechaniky pri štarte PC, nabootuj z CD a toto ti zistí heslá do Win.
Neviem či je to legálne, ak nie, prosím admina o zmazanie.
viete ako som ja zistila to heslo? zobrala som fotak s kamerou dala ju tak aby to mama nevidela, nasmerovala na klavesnicu, zapla ju a natacala, mama isla zadala heslo a mala som to ..nakoniec to heslo znelo "A" Tak dufam ze ti to pomoze.
@denisska - no niekedy je to najjednoduchšie riešenie to najlepšie @ink neviem či tento program stále funguje ako napísal @wewo , ale podobných programov je kopec nechajte na mladú nech sa potrápi tak sa najlepšie niečo naučí. Nemôže sa stále spoliehať že jej všetko niekto poradí a spraví za ňu
@security69 ehm ja chcem zistiť heslo na pc,bola to úplne normálna otázka,nechcem aby si riešil moje osobné problémy alebo neviem čo máš na mysli.....neboj sa o to či som sa s tým trápila,to bolo to prvé čo som skúšala ale opýtať sa nieje hriech.
@security69 ale ona ma pravo ist na ten komp.. ked midaa oco zaracha ja ho ignorujem maam ho v piči chaapeš!! aj keby ma zavrel do izby aj tak vyndem..
@50 teba by som bil jak hada nemáš na nič právo, čo ti rodičia zakážu. Počítač, televízor, rádio....a takýmto prístupom určite nič nezískaš, len dávaš najavo aký si sprostý @49 ja viem že to bola len normálna otázka. Ja len nechcem priamo zasahovať tvojim rodičom do výchovy. Ked si myslia, že nepotrebuješ prístup na počítač, tak smola. musíš si to vybojovať inak. Buď ich presvedčiť že ti môžu veriť, a prístup ti kludne môžu dať, alebo svojou šikovnosťou. Ink ti tu napísal priamo program na to, ja som ti napísal že takých programov je viac. Ked sa naučíš sama si poradiť, bude to lepšie. ber to celé ako indície napísal som ti na začiatku čo nie je dobré riešenie, ale poradil som ti čo sa dá spraviť cca
ono to s tym vytvorenim uctu to neni zly napad len by blol treba v registroch najst
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserList
a pridat tam meno uzivatela s menom ktory vytvoris a dat mu hodnotu 0 hodnota musi by typu DWORD
No to moja mama príde a zamkne miestnosť s pc a môžem ísť do hája ak nemám kľúčik... s heslom si nerobím starosti na každé ktoré sem trepli som prišiel... nemajú moc dobre myslenie a nakoniec som adminom a nikto na nič neprišiel... no tak to vyzerá ke´d máte doma antitalentov na pc... mňa nevynimaje
ked chces dat prec heslo musis si dat start...spustit....cmd....tam napis....NET USER...tam mas mena uzivatelov....napises.....Administrator *....a daj 2 krat enter a uz tam heslo nebude
Oco mi zmenil typ účtu a nemohol somhrať CS:S. Tak som sa pozeral na oca ako robí na kompe a keď si išiel zafajčiť tak som išiel do uživateľov a zmenil som to. xD xD xD (oco má administrátorské práva). Ľahké!!!!
Mozem vam poradit kto ma este windows Milenium ja ked som mal milenium tha mi ho fother zakodoval comp hej a ked ti na zaciatku pita heslo thak stlac F1 a heslo ti to zrusi ale plati to iba pre ME-Milenium hej...piste ked budem vediet odpovvuiem hh...!
@53 ma myslim pravdu. . . . Spustit . . . regedit . . . . . . chce to pohrat sa s registrami, len si davaj pozor, aby sis nepobabrala PiCinu. Zaloha registrov to isti.
Môj otec by urobil krátky proces keby že poviem mám ťa v pi** mám právo byť na PC teraz sa na PC nedostaneš je to moje
ta myšlienka z novým kontom je na zamyslenie myslím že sa dá niekde nastaviť aby sa pri štarte neobjavila ta hlavná plocha z účtami ale rovno administrátora logovalo ale istý si nie som ale určite by na to skôr alebo neskôr prišiel.
Ja sa síce v hackovaní nevyznám ale asi by som skúsil schovať k PC kameru a heslo si potom pozrieť.
hh skuus si reinstalowat win je to jednoduche...potom si len rwa witwor konto a daj si tam heslo ked budes mat new kotno taq tam hned budes adminka thy a daj si zlozite heslo ... mehheheha potom si na youtube pusti stoprocent ft rytmus sobota smiley::!!!
Presne nieco taketo potrebujem chcem sa sestre dostat do notebooku kvoli comusi len odysla na dovolenku a ma ho zaheslovany vin tam je 7 home premium poradte niaky postup niak to musi ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
tak to musíš vedieť to heslo.
napr. môj notebook aj keby máš normálne zapnutý (napr. že by som ti ho požičala), tak heslo aj tak nezistíš, jedine, by si musela mať môj odtlačok prsta ale aj to by si ho mohla jedine zmeniť a vedieť to predošlé heslo
neviem, ako u iných.
a čo si dlho za compom bola, že ti ho zaheslil?
ale maam pre teba este jedno rjesenie urob si novee konto!!
Tvoj oco si dal ze je veduci v tych strankach.. to znamenaa ze on ti nevie heslo..Ale moze vymazat hocijaky ucet.. a keby nahodou si sa dostala na jeho stranku tak si vytvor strankua jeho daj podradenuu a tvoju nadradenuu a potom je beznadejny on!!
moc som ti neporadila tak sorry ja mam zas na otlačky prstom
zmeniť meno
vytvoriť heslo
zmeniť m"j obrázok
-----)zmeniť typ m"jho konta(------
a daas to a naskoci ti tam:
Spravca počítača
Obmedzené
@ada051 - jediný "nenápadný" spôsob ako sa nabúrať do počítača, je zistiť otcove heslo. Ked si vytvoríš nové konto, tak otec pri zapínaní počítača uvidí, že sú tam 2 kontá, prihlási sa ako admin a vymaže ti ho znova Ale ked prídeš na jeho heslo, tak sa môžeš prihlásiť aj ked nie je doma. Jediný spôsob ako ťa potom bude môcť odhaliť je, keby ťa nachytal za PC ( pochybujem že má nejaké sledovanie PC nastavené ) alebo žeby si všimol že sa niečo zmenilo - tak by ho mohlo napadnúť že niekto bol za počítačom. Ako zistiť heslo na administrátorský účet tu písať nebudem, nemusí to každý vedieť prepáč len som ti vyjasnil možnosti a dôsledky a ešte som zabudol aby nebol nikto múdry - možnosť vytvoriť nové konto, to konto prehlásiť za administrátorské s novým heslom, a otcove za užívatelské obmedzené som vylúčil, lebo predpokladám že to by malo horšie následky takýto pokus
Je tu možnost že vyčistíš klavesnicu a potom zobereš otlačky prstvo a poradie už musíš uhádnuť.
Inac sa samotne heslo neda zistit teda dalo by sa keby si vedela pracovat z niakymi systemovimy srandamy...
To radšej pekne popros fotríka nech ti ho odhesluje. lebo ked si spravis vlastne konto tak sa akurat viac nasere a zobere ti kábel =P A može ist ...
Ak je to heslo vo Win, tak priznajme, nieje fér, že ti to radím, ale dá sa to nasledovne:
stiahni si
Ophack Live CD
» ophcrack.sourceforge.net/download.php...
vypáľ ho ako bootovacie CD (napr. v NERO-vi)
a vlož ho do mechaniky pri štarte PC, nabootuj z CD a toto ti zistí heslá do Win.
Neviem či je to legálne, ak nie, prosím admina o zmazanie.
@ink neviem či tento program stále funguje ako napísal @wewo , ale podobných programov je kopec nechajte na mladú nech sa potrápi tak sa najlepšie niečo naučí. Nemôže sa stále spoliehať že jej všetko niekto poradí a spraví za ňu
@49 ja viem že to bola len normálna otázka. Ja len nechcem priamo zasahovať tvojim rodičom do výchovy. Ked si myslia, že nepotrebuješ prístup na počítač, tak smola. musíš si to vybojovať inak. Buď ich presvedčiť že ti môžu veriť, a prístup ti kludne môžu dať, alebo svojou šikovnosťou. Ink ti tu napísal priamo program na to, ja som ti napísal že takých programov je viac. Ked sa naučíš sama si poradiť, bude to lepšie. ber to celé ako indície napísal som ti na začiatku čo nie je dobré riešenie, ale poradil som ti čo sa dá spraviť cca
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserList
a pridat tam meno uzivatela s menom ktory vytvoris a dat mu hodnotu 0 hodnota musi by typu DWORD
šak za skúšku nič nedá...
mam program Bmf tham zadas I .... heslo a port ID a heslo by som vedel ale neviem najst port nevie mi niekto poradit kde hladat port..? plsss....
Môj otec by urobil krátky proces keby že poviem mám ťa v pi** mám právo byť na PC teraz sa na PC nedostaneš je to moje
ta myšlienka z novým kontom je na zamyslenie myslím že sa dá niekde nastaviť aby sa pri štarte neobjavila ta hlavná plocha z účtami ale rovno administrátora logovalo ale istý si nie som ale určite by na to skôr alebo neskôr prišiel.
Ja sa síce v hackovaní nevyznám ale asi by som skúsil schovať k PC kameru a heslo si potom pozrieť.
start/spustit (win+r) vpises tam "cmd" (bez ")
otvori sa ti Terminal napises " net user" (bez ") ukaze ti tam vsetky Ucty PC
A potom napises "net user ucet_ktory_chces* (a sem ake tam chces heslo) napr. 11111
toto ti zmaze a nahradi ti to tym novym heslom cize 11111
@lukys004 vidíš? o tom som ani nevedela. zíde sa, i keď my heslá nemáme, len v BIOS je zaheslovaný - človek nikdy nevie
1. Po nabootovaní systému sa vám tam objavia kontá (napr. Invader pc)
2. Stlačte CTRL+ALT+DELETE 2x! Musí to byť 2x inak sa nič nestane!
3. Objaví sa vám tabuľka (lognutie do konta iným spôsobom)...
4. Hore kde je napísané MENO alebo niečo také napíšte Administrator. NESMIETE SA POMÝLIŤ! MUSÍTE TO NAPÍSAŤ PRESNE AKO SOM TO NAPÍSAL JA!
5. Riadok na heslo necháme prázdny.
6. Stlačíte OK.
7. POZOR! Dostanete sa do priameho "srdca" windowsu. Odtiaľto sa dajú urobiť ľubovoľné zmeny systému.
8. Dajú sa tiež zmeniť heslá na kontá VŠETKÝCH UŽÍVATEĽOV, A TO BEZ STARÉHO HESLA!
---Toto som skušal na Windows XP! OVERENÉ, FUNKČNÉ! Takže Vista, VII nemusí podporovať tento postup!---
Invader © 2010---finlay8@azet.sk
» ophcrack.sourceforge.net/down...hp?type=... zatial som nasiel toto