Chlapci,čo by ste si mysleli o babe čo by vás oslovila ako prvá?
Napr.by vás začala zdraviť,alebo by sa vám prihovorila a dala proste najavo svoj záujem? Mysleli by ste si niečo zlé alebo by ste boli naopak radi? Alebo by záležalo na výzore? Ďakuje
osobne by som povedal, že keď sa dievča prihovorí chalanovi tak na tom nie je absolútne nič divné ani zlé možno by trošku zvláštne pôsobilo keby mu začala zhurta robiť nejaké .. ako sa to vzletne nazýva .. návrhy .. ale začať bežnú konverzáciu, prečo nie
Tuna raz zdochnem boha krista. Také otázky. Jeden ti povie, že sa zľakne, druhý ti povie, že by sa potešil, a čo z toho máš do piče? Keď chceš niekoho zbaliť, tak sa ho to rovno opýtaj. kktiny kks. sa tu pýtaš otázky, na ktoré ti dá 20 ľudí 20 rôznych odpovedí.
a povedz mi,na ktorú otázku ti človek nedá milion rôznych odpovedí ty inteligent.Asi preto,že každý máme na všetko iný názor,tak keď sa ti nepáči,odíď z tohto fóra na tvoje veľmi inteligentné poznámky nie som zvedavá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
oslovit ho prva
zmierit sa s tym ze sa na 95% nikdy nezoznamite
Samozrejme, musela by tam byť fyzická príťažlivosť, aby to bol úspešný flirt
čo iné by som si o tom mal myslieť?? ušetrí ti kopec námahy a ideš na istotu
@matheusko prečo?
potom je to na nič noo s tým sa ťažko dačo robí ale dá sa vytrvať vo svojom úsilí a raz aj on možno zmení názor
Vopred dík ...
ak nie - ahoj ...bla bla.....ahoj
a nato aby som ja oslovil niekoho nemam odvahu bohuzial
@flussica Nie Ja som si nebola ani na 100% istá, že sú to jeho topánky
Mám rád iniciatívu !