Keď dievča vychádza lepšie s chalanmi ako s dievčatami...
Čo si o tomto myslíte? Ja vychádzam oveľa lepšie s chalanmi. Nie len ja o sebe tvrdím,že mám viac mužský, ako ženský mozog nepotrebujem všetko až príliš riešiť a už vôbec nie ohovárať čo má kto na sebe, aké ma vlasy,make-up...
v poslednom čase je to aj tým že mladé baby sú čoraz väčšie sliepky a chalani sa už dokážu baviť aj o "ženských" témach. čiže ono občas ani nemusíš mat mužský mozog, stačí byť normálna
@hopelight ja som takáto bola odmalička a ak ti mám pravdu povedať, mám len asi 4 kamarátky a inak samých kamarátov. A to, že som vonku, na chatách, na diskotékach len ja a 10 chalanov sa mi stáva so železnou pravideľnosťou
A áno, takéto baby mávajú lepšiu povahu (nehovorím to preto,že som jedna z nich), pretože sa dokážu viac vcítiť do chalanov a neriešiť niektoré veci tak,ako ich riešia baby, ktoré sú stále len v dievčenskej spoločnosti. Nevýhodou je to, že ma naozaj niekedy berú ako chalana, ale na druhej strane to má koooopu výhod. Nemusíš platiť skoro za nič, nemusíš sa na nič hrať, ak prídeš von strapatá a nenamaľovaná, tak to proste neriešia, ochránia ťa, nikdy ťa nikto neznásilní, neunesie a hlavne si zvykneš na rôzne úchylnosti, blbosti, trápnosti a nechutnosti, ktoré chalani dokážu vymyslieť. Takže v konečnom dôsledku uľahčuješ svojmu budúcemu partnerovi život, lebo už budeš zvyknutá na mnoho vecí, nad ktorými by iné baby ohrnovali nos. Ale tu je zas jedna nevýhoda, potencionálny partneri sa dosť zľaknú, keď vidia, že máš okolo seba 15 chalanov a ťažko s nimi nadviažeš kontakt ale dá sa to tak sa nemeň,pekne zostaň aká si
Aby si vedela ja som taká istá,tiež chodievam hlavne s chalanmi.. vlastne mám kamarátky tiež,ale keď ma volá 5 báb že s nimi a keď 5 chalanov tak okamžite s chalanmi tiež som taká,ale určite to nieje v tom že si jak "chalan" ja mám na háku názory ostatných,keď mi je z chalanmi lepšie chodím s nimi,lepšie jk z babamy ohovárať.. podľa mňa je to úplne normálne..
takých je nás evidentne viac, ja teda vychádzam aj s babami, ale len práve takými, ako som ja sama. S takými, ktoré nepotrebujú robiť haló okolo vlasov, diét, make-upu, postavy. Ktoré neohovárajú. Inak chalani a také typy báb, ako som ja.
neviem síce ako je to teraz, ale aj ja som sa vždy radšej bavila s chalanmi.... na strednej som si užila "ženský kolektív" viac než dosť a už mi to fakt liezlo na nervy..
čo si o tom myslím? že si nedostatkový tovar. takých báb nebýva veľa a ak nebodaj dobre vyzerajú, tak sú ojazdené jak obecný bicykel. taká je moja skúsenosť. inak sa s nimi dobre chľastá a vedia kvalifikovanejšie poradiť
Čo ja viem, ja osobne nejako pri kamarátoch nerozlišujem pohlavie.
Skôr je problém v tom, že ty si normálna a tie tvoje "kamarátky" sú jebnuté keď rozoberajú len ohováračky, make-upy a podobne, ako píšeš... To je pochopiteľné že normálna baba si s nimi moc nemá čo povedať.
@holyknight dik. len v najbližšom okolí mám dve možno tri také, všetky by som "použil". ale niečo viac. .. asi by som si musel chvíľu zvyknúť, že predo mnou tam už boli dvaja-traja kamaráti, s ktorými rovnako sedávam pri pive ako s tými babami
@holyknight ja som male zase "šťastie" ze som ju "použil" ako jeden z prvých, lebo po mne ju začali "používať" aj piati naraz (a to doslovne naraz) ale tak mala 16, hlúpa bola
@holyknight aha tak to bol potom originál obecný bicykel.
tu akože hovoríme teraz o tých rozumnejších, čo sú však príliš normálne a preto ich každý chce a ony si môžu vyberať. a postupne si aj vyberú podľa aktuálnej chuti (ako keď to chalan prestrieda podľa ročného obdobia ).
vždy som lepšie vychádzala s chlapmi ako so ženami, mám síce dve najkamošky a s nimi sa dokážem baviť hodiny o všetkom, ale nejak s inými babami si nerozumiem, viac s chlapmi už od základnej a nejak to neriešim
ja to isté,viac vychádzam s chalanmi... A keby len to,keď mam problém idem za kamarátmi-chalanmi vôbec nie baby aj keď často ide čisto o babské ,,keci " ... Kedže v dievčati ani jednom dôveru nemám..
ja som si vzdy viac rozumel s babami.. resp. vedel som sa s nimi vazne porozpravat o citoch a podobne, co sa s chalanmi v drvivej vacsine neda.. iba ak su na mol.. no a je to moja vyhoda, s priatelkou si rozumiem
vždy som mala viac kamarátov ako kamarátiek a nikdy som to nebrala tragicky.. a ani netvrdím, že mám chlapský mozog, len som nikdy necítila potrebu rozprávať sa o šminkách, chalanoch, ohovárať, preberať novú módu a tak. vyhovovali mi chalani... teraz to neriešim, mám aj takých aj takých a neriešime somariny
@holyknight nie nemám tam chalana a nemám momentálne chalana
@takzvany Musím byť potom veľmi iná,keďže nie som ojazdená ako nejaký starý bycikel a oni to veľmi dobre vedia a musím povedať,že si to v konečnom dôsledku aj cenia.
@laurikaaa presne si to vystihla ! tiež sa radšej zdôverím chlapcovi..
Ja to neberiem tragicky.. tiež v tom vidím niečo viac..len ide o to,že veľa ľudí má názor ako @takzvany že bohvie čo s nimi ja robím,keď som len sama ... aj oni majú také narážky,že si ma prestriedajú,ale ja viem,že sú to len vtipy... Dobre vedia aká som a nedovoľujú si..
Je pravda,že niekedy sa cítim ako taká princezná,keď dajú najavo,že sa o mňa boja a tak.. je to milé
@hopelight pozor, to je len moja osobná skúsenosť, viď príspevok @9 . ak by si taká bola tiež, nebol by som extra prekvapený, ale nič viac. nikde som nenapísal, že je taká každá. dávaj si lepší pozor pri čítaní.
podla mna to nieje problem a tiez sa viac kamaratim s chlapcami.. som rozmýšlala aj minule že s kamarátkou pôjdem von, a potom že s akou vlastne ? so ziadnou si az tak nerozumiem ako s niektorymi kamaratmi
a niektore čupky dokonca tvrdia že furt by som len chlapcov balila .. no mozem za to ze si s nimi rozumiem? (a nebalim ich)
@hopelight ved to je cool!!!!!ja mam nieco podobne,az na to ze so mnou sa nebavi nik...ale kedysi ked saa este bavili som sa s dievcatami takmer ani nebavila
@takzvany dobre triko ...a k teme ...ono je aj tak lepsie byt medzi chalanmi lepsie im porozumies a zistis ze su niektori lepsi ako baby ...ale nemylslim si ze klebetenie je typicky zenska vlastnost
Chalani sú určite lepšíí Mala som kamarátky ale dosť sa zmenili... Proste stali sa z nich trošku kur**čky... Dali sa dokopy s takou partiou kde ma nemajú radi.. Chodia s nimi skoro každý deň von a hnevajú sa na mňa že s nimi nechodím ale ked mi tam robia zle tak sa ma pomaly ani nezastanú a také kamarátky nepotrebujem Radšej chodím s chalanmi.. síce všetci hovoria, že ich striedam ako ponožky lebo raz idem na kofolu s jedným kamarátom a potom na zmrzlinu s druhým ale netrápi ma to Nech si vavia čo chcú a nevyznám sa ani v autách ani v športe som proste klasická baba (aspoň myslím) a mám dobrých kamarátov aj chalanov
vela z vas tu pise o tom ze z bab sa stavaju sliepky,ku*vicky a podobne...ale na to asi musi byt nejaky dovod preco sa z nich stavaju nie? je to kvoli chlapom...pretoze tak isto ako su naivne niektore sliepocky, tak su naivni aj chalani, ktori im to zeru...a k tej teme...tak isto poznam a mam kamosky co sa citia lepsie v chalanskej spolocnosti...mozno to bude tym ze si nejako vieme pretriedit o com sa bavit a co povazovat za dolezite...a to sminky,kto-kde-s kym a podobne temy isto nie su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A áno, takéto baby mávajú lepšiu povahu (nehovorím to preto,že som jedna z nich), pretože sa dokážu viac vcítiť do chalanov a neriešiť niektoré veci tak,ako ich riešia baby, ktoré sú stále len v dievčenskej spoločnosti. Nevýhodou je to, že ma naozaj niekedy berú ako chalana, ale na druhej strane to má koooopu výhod. Nemusíš platiť skoro za nič, nemusíš sa na nič hrať, ak prídeš von strapatá a nenamaľovaná, tak to proste neriešia, ochránia ťa, nikdy ťa nikto neznásilní, neunesie a hlavne si zvykneš na rôzne úchylnosti, blbosti, trápnosti a nechutnosti, ktoré chalani dokážu vymyslieť. Takže v konečnom dôsledku uľahčuješ svojmu budúcemu partnerovi život, lebo už budeš zvyknutá na mnoho vecí, nad ktorými by iné baby ohrnovali nos. Ale tu je zas jedna nevýhoda, potencionálny partneri sa dosť zľaknú, keď vidia, že máš okolo seba 15 chalanov a ťažko s nimi nadviažeš kontakt ale dá sa to tak sa nemeň,pekne zostaň aká si
Skôr je problém v tom, že ty si normálna a tie tvoje "kamarátky" sú jebnuté keď rozoberajú len ohováračky, make-upy a podobne, ako píšeš... To je pochopiteľné že normálna baba si s nimi moc nemá čo povedať.
tu akože hovoríme teraz o tých rozumnejších, čo sú však príliš normálne a preto ich každý chce a ony si môžu vyberať. a postupne si aj vyberú podľa aktuálnej chuti (ako keď to chalan prestrieda podľa ročného obdobia ).
@takzvany Musím byť potom veľmi iná,keďže nie som ojazdená ako nejaký starý bycikel a oni to veľmi dobre vedia a musím povedať,že si to v konečnom dôsledku aj cenia.
@laurikaaa presne si to vystihla ! tiež sa radšej zdôverím chlapcovi..
Ja to neberiem tragicky.. tiež v tom vidím niečo viac..len ide o to,že veľa ľudí má názor ako @takzvany že bohvie čo s nimi ja robím,keď som len sama ... aj oni majú také narážky,že si ma prestriedajú,ale ja viem,že sú to len vtipy... Dobre vedia aká som a nedovoľujú si..
Je pravda,že niekedy sa cítim ako taká princezná,keď dajú najavo,že sa o mňa boja a tak.. je to milé
a niektore čupky dokonca tvrdia že furt by som len chlapcov balila .. no mozem za to ze si s nimi rozumiem? (a nebalim ich)