Ahojte,mám na vás takú otázku,teda hlavne na dievčatá Holky,vadilo by vám keby bol váš priateľ mladší ako vy? Možno o také 2 roky,alebo aj viac.
A čo na to hovoríte vy chalani? Nevadilo by vám mať partnerku,ktorá by bola od vás staršia??
Teraz by mi to dosť vadilo ,kedže ja sama budem mať len 15 a čo poznám chlapcov tak máloktorý sa v 12/13 rokoch správa rozumne Ale zas mám spolužiaka , ktorý keď mal 13 rokov tak chodil s babou čo mala 16
mám 23 a viem si predstaviť chodenie s 15 ročnou a aj s 50 ročnou. vek objektívne neznamená absolútne nič okrem toho, koľko ten človek žil. hľadím na to, aký ten človek je, nie na to, koľko má rokov.
mala som mladsich. je zaujimave, ako su v mnohych veciach vuspeli, ale mnohe veci ohladom existencie druhych nezvladaju /jeden sa mi teraz zveril, ze az teraz pochopil niektore moje reakcie/
nevadi mi mladsi priatel vseobecne, ale to ucenie ich omedziludskych vztahoch je dost narocne.
@4lex Ja by som chcela chalana,ktorý je odomňa o rok mladší,ale mne to až tak nevadí,len neviem,či to náhodou nebude vadiť jemu...Ale môj brat mám 12,takmer 13 a páči sa mu 15 ročné dievča a nevie či by to nebol pre ňu tak trošku problém chodiť s mladším...
Ja osobne by som z mladsim nesla confused:ebo keby som mu daco hovorila alebo sa ho pytala nejaku vec ktoru som povedala iba jemu a on by mi nerozumel no tak nwm
záleží v akom veku... Od takej 20 myslím že to nie je až taký problém, poznám nejeden pár s takýmto rozdielom a sú šťastkovia :happy: a či by to vadilo mne osobne? Ak by som našla dušu s ktorou by som si rozumela, nie je dôvod...
podľa toho v akom veku, ak chodí 20 ročná s 18 tak sa to ešte trocha dá, ale ak chodí 18 ročná so 16 tak nie... proste čím sú starší obidvaja, tak ten rozdiel nevadí
vzhladom na to, ze mam 19, nedokazem si predstavit, ze by mal mat moj priatel 17. akoze, okej, nikdy nehovor nikdy, ale.. toto ozaj asi nie. v buducnosti, ked uz taky rozdiel nebude citelny, to nevidim ako velky problem
Mám pomaly 20 a môj má 18 a je to najlepší vzťah aký som mala chodila som s 26 ročným a správal sa ako 15 ročný, kktko... ak si rozumiete tak vek je podla mňa nepodstatný....
nevadilo :-S
práve naopak..skôr mi to vyhovuje :-S
čo som mala také vážnejšie vzťahy, tak s mladšiima vždy
prvý bol siice len o 2 MESIACE mladšii..ale aj to sa mi rátalo
druhý bol o 2 roky mladšii (s tým mám aj dieťa)
a tretii dokonca o 4
asi to nie je moc na chválu..ale nemôžem za to..jednoducho ma takii priťahujú :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
....s mladšími ľuďmi nehodím ani von
nevadi mi mladsi priatel vseobecne, ale to ucenie ich omedziludskych vztahoch je dost narocne.
Záleží na tom v akom veku.
poznám jeden pár a ten chlap je absolutne pod papučou... :ehm:
práve naopak..skôr mi to vyhovuje :-S
čo som mala také vážnejšie vzťahy, tak s mladšiima vždy
prvý bol siice len o 2 MESIACE mladšii..ale aj to sa mi rátalo
druhý bol o 2 roky mladšii (s tým mám aj dieťa)
a tretii dokonca o 4
asi to nie je moc na chválu..ale nemôžem za to..jednoducho ma takii priťahujú :ehm: