Dokázala, ja ho ani teraz príliš nejem keď nemusím....
Ale pozor, nie preto, že by mi bolo ľúto tých zvierat(to je taká strašná hovadina toto..že chúďa zviera za to nemôže..omg..veď kolobeh života ne?), mne to proste nechutí
viem o jednom človeku, ktorý s radosťou rozhlasuje, že vegetariáni sú homosexuáli vtipné to ale prestane byť v momente, kedy zistíte, že to myslí vážne a snaží sa to nejako logicky podložiť.
ja som bola vegetariánka cez rok alebo dlhšie? dlho som proste maso nejedla, začala som pre mesiacom aj to len zo zdravotných dovodov.... takže pre mňa je skor nepredstaviteľné, že musím jesť maso..
kamarátka má frajera vegána. keď mu kvôli niečomu robili krvný obraz, híkali, aký je zdravý, že to ešte v živote nevideli, volali sestričky, aby sa na ten obraz prišli pozrieť. toľko k tomu na hlavu. (nehovoriac o tom, že "niekde som čítal, že sú na hlavu" je trochu odveci, keď ja napíšem do blogu, že ľudia sa vyvinuli z opice, tiež niekto môže potom argumentovať, že niekde čítal, že....a bude to mať nulovú váhu, keď nepodloží relevantnosť zdroja. odkiaľ máme vedieť, čo si to vlastne čítal?)
Ale teda, nech nie som úplne odveci. Poznám minimálne troch vegetariánov (aj keď nevylučujem, že je ich viac, len s nimi netrávim toľko času, aby som o tom vedela), ani o jednom z nich si nemyslím že sú na hlavu a pokiaľ si dokážu zvyšnú stravu vyvážiť tak, aby im nechýbalo to, čo bežne ľudia získavajú z mäsa, tak je to v pohode.
Ale ja osobne... neviem, asi by som po dvoch týždňoch nezvládla okukovať kus šunky v chladničke a zjedla by som ho na posedenie (teda - mám radšej sladké, ale byť dlhodobo úplne bez mäsa...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale pozor, nie preto, že by mi bolo ľúto tých zvierat(to je taká strašná hovadina toto..že chúďa zviera za to nemôže..omg..veď kolobeh života ne?), mne to proste nechutí
vvvvvvvvvvvvvvvvvegetariánov hahahahahhahahaha..filip
dotyčný preto bude logicky chuj.
skor by som povedala, ze veganstvo je nepochopitelne (aspon pre mna)
Tak to dúfam, že máme doma nejakú šniclu alebo slaninu
som rád. dík
@elemia no to nechapem ani ja, to su cisty kkti inak sa to povedat neda
možno že ešte moje oblubené špagety
ale mesiac nejesť mäso by som sa asi zbláznila :/
@transplantovana Ale potom od pravdy ďaleko nie je poznám takého
@alchemille také mi prines domov, ja tu nemám nič navarené.
ale ja by som to nevedela.
Ale teda, nech nie som úplne odveci. Poznám minimálne troch vegetariánov (aj keď nevylučujem, že je ich viac, len s nimi netrávim toľko času, aby som o tom vedela), ani o jednom z nich si nemyslím že sú na hlavu a pokiaľ si dokážu zvyšnú stravu vyvážiť tak, aby im nechýbalo to, čo bežne ľudia získavajú z mäsa, tak je to v pohode.
Ale ja osobne... neviem, asi by som po dvoch týždňoch nezvládla okukovať kus šunky v chladničke a zjedla by som ho na posedenie (teda - mám radšej sladké, ale byť dlhodobo úplne bez mäsa...)