Btw len tak sa spýtam . Aký je vlastne rozdiel medzi jedením psa a prasaťa / kravy (o chuti nieje reč) ? Napríklad , sú aj ľudia čo chovajú prasa ako domáce zvieratko , a myslím že tým pádom im môže písť rovnako nechutné jesť prasa , ako keby som si na silvestra uvaril kapustnicu z psa .
Všetko sú to zvieratá , ku všetkým si človek môže vybudovať nejaký citový vzťah .
Myslím že je to len o tom ako berieme zvieratá , delíme ich na 2 skupiny . jedlé a nejedlé na základe toho ako ich posudzuje spoločnosť . Ale koniec koncov každé z nich môže byť zdrojom potravy .
Keby som do ameriky zobral nejaký steak z koňa , vykopli by ma ako keby som vám tu pod nos strčil mäso zo psa . I keď v niektorých štátoch by si na takom koňovi dobre pochutnali .
@22 takisto chcem len pripomenúť fakt , že v niektorých krajinách , včetne USA ľudia v celku normálne jedia opice , opičie mozgy . Ako asi viete opice s nami zdielajú dosť veľkú časť DNA , predsa len , vyvinuli sme sa z opíc . Tak čo je viac nechutné ? Jesť úplne iného živočícha , alebo niečo čo je nám veľmi podobné a z čoho sme prišli . Nieje v podstate kanibalizmus nechutnejší než jedenie psa ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A rozkliknem fórum a ono fakt !
Kosti si hádžem do škatuľky presne určenej na psie a mačacie kostičQy.
@4 to som chcela postnut
Všetko sú to zvieratá , ku všetkým si človek môže vybudovať nejaký citový vzťah .
Myslím že je to len o tom ako berieme zvieratá , delíme ich na 2 skupiny . jedlé a nejedlé na základe toho ako ich posudzuje spoločnosť . Ale koniec koncov každé z nich môže byť zdrojom potravy .
Keby som do ameriky zobral nejaký steak z koňa , vykopli by ma ako keby som vám tu pod nos strčil mäso zo psa . I keď v niektorých štátoch by si na takom koňovi dobre pochutnali .
Nie že by som jedol psov , ja len tak hovorím .