vacsinou ked potrebujem poradit, vzdy vsetky predavacky zmiznu a musim ich hladat. ale ked len tak pozeram a nic si neplanujem kupit, dobre ze sa ma kazda jedna osobne nespyta ci potrebujem pomoct
ako napriklad v obchode s elektronikou si poradiť nechám... ale v obchode s oblečením nie... až na jeden malinký obchodík s podprsenkami...tak je taka stara milučka babka, stačí jej povedať len farbu a ona už prinese dokonalu podprsenku...čiže človek nemusi stráviť 2 hodiny behanim po obchodocha skúšaním si normalnej... tam ju ma hned...to si poradit enchavam
Ako kedy vlastne @5. Ah, teraz som si kúpil fasa novú bundu. ...okrem iného
Ale tak sa vždy musím smiať ako predavačky u každého zákazníka hovoria, že aké je mu to dobré a podobne aj keď mu to nesadne, ale už už len aby z každého vytiahli aspoň pár stovák. Sa musím proste smiať.
neznášam to keď tie predavačky doliezajú a sú mi stále za pätami. Chápem, že je to ich práca, ale odtiaľ potiaľ. Keď niečo budem potrebovať, tak sa ich sama dojdem opýtať predsa
Ale čo nepochopím a normálne ma to aj rozčúli je keď som v obchode a predavačka je maximálne neochotná, neporadí a stále sa niekam odtrepe preč miesto toho aby poradila a venovala sa zákazníkovi.
A potom keby obchod zatvorili by sa sťažovala že prišla o prácu no seba by ako chybu nevidela
keď chcem poradiť, neprídu, alebo všetky robia niečo iné, keď sa len rozhliadam, alebo idem rýchlo pre jednu vec a k pokladni lebo mám málo času tak všetky sa okolo mňa motajú!
Neznasam, ked na cloveka vybafnu, este ani neurobi krok od koberceka pri vchode. Clovek sa ani nestihne poobzerat kam vosiel, ani sa pozriet co by stalo za nakup. Tiez neznasam, ked predavajuci chodi za zakaznikom a tvari sa ako sup. Hlavne ak sa to da robit aj menej okato a vtieravo. A ked nieco chcem, tak sa ozvem aj sam.
Hrozne ma to otravuje, ked sotva vleziem do obchodu a uz je okolo mna krdel predavaciek a otravuju... Ved ja si chcem pozriet veci a co sa mi zapaci tak to si kupim, popripade ked si neviem rady, sam na nu zavolam logicky ...
Preto radsej nakupujem na nete, 4 kliky a je to, nikto ma neotravuje, spokojnost
v obchodoch s oblečením sa ma ani nepytaju.. v tých s elektronikou sa ma pýtajú, a ked sa do toho nerozumiem, tak si nechám poradiť
a naposledy pred sviatkami som bola v panta rhei a taka predavačka tam ukladala knihy a jeden pan sa jej niečo spytal a ona totalne neochotna len niečo zamrmlala a že tu si to pohladajte.. taki ludia si podla mna nezaslužia ani tu pracu, ved ked už sa zamestnam v takom zamestnani kde logicky sa ma ludia budu niečo pytať ked to budu potrebovať tak musim byť ochotna im poradiť..
@acvd43xa7w Druhá a štvrtá možnosť. A ak ide len o obchody s oblečením, tak v takom obchode jedine s tým, že kde to nájdem, alebo či majú vzadu ešte aj iné veľkosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vacsinou ked potrebujem poradit, vzdy vsetky predavacky zmiznu a musim ich hladat. ale ked len tak pozeram a nic si neplanujem kupit, dobre ze sa ma kazda jedna osobne nespyta ci potrebujem pomoct
ony to asi dokazu nejak vycitit
Ale tak sa vždy musím smiať ako predavačky u každého zákazníka hovoria, že aké je mu to dobré a podobne aj keď mu to nesadne, ale už už len aby z každého vytiahli aspoň pár stovák. Sa musím proste smiať.
Ale čo nepochopím a normálne ma to aj rozčúli je keď som v obchode a predavačka je maximálne neochotná, neporadí a stále sa niekam odtrepe preč miesto toho aby poradila a venovala sa zákazníkovi.
A potom keby obchod zatvorili by sa sťažovala že prišla o prácu no seba by ako chybu nevidela
Preto radsej nakupujem na nete, 4 kliky a je to, nikto ma neotravuje, spokojnost
a naposledy pred sviatkami som bola v panta rhei a taka predavačka tam ukladala knihy a jeden pan sa jej niečo spytal a ona totalne neochotna len niečo zamrmlala a že tu si to pohladajte.. taki ludia si podla mna nezaslužia ani tu pracu, ved ked už sa zamestnam v takom zamestnani kde logicky sa ma ludia budu niečo pytať ked to budu potrebovať tak musim byť ochotna im poradiť..